Liebherr CNEL 4313

Daca aveti nevoie de o combina frigorifica pentru locuinta dumneavoastra, va recomandam un model care sa aiba caracteristici destul de bune. Este vorba despre un model care face parte din gama Liebherr, aceasta fiind o gama destul de buna. Un model de care sa va bucurati este Combina frigorifica Liebherr CNEL 4313.(vezi disponibilitatea)

Liebherr CNEL 4313

Despre Liebherr CNEL 4313

Acest exemplar este de culoare argintie, aceasta fiind o culoare cat se poate de placuta. Despre dimensiunile acesteia trebuie specificat faptul ca sunt destul de potrivite, acestea fiind dup acum urmeaza: latimea este de 60 cm, adancimea prezinta 65.7 cm, iar inaltimea include si ea 186.1 cm.

Liebherr CNEL 4313
Combina frigorifica Liebherr CNEL 4313, 304 l, Clasa A++, Gama Confort, NoFrost, H 186.1 cm, Argintiu

Avand in vedere faptul ca acest exemplar are un sistem de semnalare audio, usa acestuia nu va sta deschisa prea mult timp.

Despre Liebherr CNEL 4313

Combina frigorifica Liebherr CNEL 4313 – caracteristici importante

Citeste si despre AEG RCB53426TX

Combina frigorifica Liebherr CNEL 4313 are un sistem de racire No Frost. Acesta este un sistem modern, care va oferi numeroase beneficii avantajele depozitarii alimentelor, acestea fiind pastrate cat mai bine. De asemenea, acest sistem nu va lasa gheata pe alimente, ci doar le va raci.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Consumul anual de energie pe care il are acesta nu va fi unul prea crescut, acesta fiind de 240 kWh. Zilnic, consumul de energie al acestuia este de 0, 635 kwh. Clasa climatica pe care o are aceasta Combina frigorifica Liebherr CNEL 4313 este tip SN-T. Tensiunea la alimentare a acestuia este de 220 – 240 V. In cazul in care ramaneti fara curent electric, aceasta combina frigorifica are o autonomie buna fara curent, aceasta fiind de 26 h.

Usa acestei combine frigorifice se deschide spre partea dreapta, iar incastrarea sa este standard. Combina frigorifica Liebherr CNEL 4313 include o clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind A++, o clasa de eficienta energetica datorita careia consumul de curent electric va fi unul cat se poate de redus. Este un aparat care va emite un nivel de zgomot de 41 dB. Cat despre volumul total al acesteia trebuie spus ca este de 304 l, care este unul destul de bun pentru a pastra o cantitate mare de alimente. Include drept accesoriu tava pentru gheata.

Citeste si despre Bosch KGN56XL30

Combina frigorifica Liebherr CNEL 4313 are un frigider care include un volum net de 209 l. In plus, mai trebuie spus si faptul ca frigiderul are in interior 3 rafturi unde vor fi asezate alimentele care vor fi pastrate. Pe usa acestuia se mai afla alte 3 rafturi, care sunt responsabile pentru asezarea alimentelor de care aveti nevoie mai rapid. Frigiderul se va dezgheta cat se poate de usor, sistemul de dezghetare fiind unul automat.

Combina frigorifica Liebherr CNEL 4313 detine si un congelator, care este important pentru a pastra carnea sau alte alimente pentru o perioada indelungata de timp. Tot despre acest congelator mai trebuie spus faptul ca are si 3 compartimente unde vor asezate respectivele alimente. Precum frigiderul, si congelatorul acestei combine frigorifice include un sistem de dezghtare automat. Cu o capacitate de inghet de 9 kg/24 h, vor fi inghetare destul de multe alimente.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Liebherr CNEL 4313 este un exemplar util pentru bucataria dumneavoastra, acesta avand caracteristici destul de bune. Pretul sau este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply