AEG RCB53426TX

Sa vorbim la modul serios despre combine frigorifice. Alegerea lor nu este usoara si nici nu reprezinta o decizie lipsita de importanta. Pana la urma, rolul unei combine bune este de a satisface nevoile unei intregi familii, in materie de pastrare a alimentelor. Tocmai de aceea, iti recomandam sa investesti intr-un model bun asa cum este si AEG RCB53426TX. (vezi oferta de AZI)

AEG RCB53426TX

Despre AEG RCB53426TX

Aspectul placut, functiile bune, volumul generos si sistemul de racire sunt cateva dintre principalele atuuri ale acestui produs. Dar sa o luam pe rand si sa le explicam pe fiecare.

AEG RCB53426TX

Combina frigorifica AEG RCB53426TX, 311 l, Touch control, Clasa A++, H 185 cm, Inox

Controlul acestei combine reprezinta un foarte mare plus pentru modelul propus. Mai exact in cazul acesteia, vorbim de un control cat se poate de intuitiv, pe baza de amprenta. Procesul poarta denumirea de touch control. Am putea spune ca acesta este modul de comunicare al combinei cu utilizatorii sai. Inaltimea este de 185 cm, ceea ce o face o combina cu dimensiuni potrivite. Pur si simplu ea se incadreaza bine in incapere, chiar daca aceasta nu este una cu tavan foarte inalt. Dincolo de asta, si ciloarea reprezinta un mare plus. Aceasta este gri inox si reprezinta o nuanta moderna si atractiva.

Despre AEG RCB53426TX

Combina frigorifica AEG RCB53426TX – cateva detalii referitoare la acest produs

Citeste si despre Sharp SJFS810VBK

In primul rand, trebuie sa precizam faptul ca nu avem de a face cu un produs oarecare, ci cu o combina ale carei dotari fac parte din categoria premium. Asadar, ea se adreseaza utilizatorilor care stiu ce vor. Si vine cu dotari care justifica pretul sau mai piperat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In al doilea rand, desi este un produs premium, combina nu consuma mult. Este vorba de un model AEG RCB53426TX foarte inteligent care aduce un consum de energir redus, ea facand parte din clasa A++. De retinut este faptul ca aceasta clasa este cu 21% mai eficienta decat A+. Deci, din start, utilizatorul porneste cu un avantaj.

Sistemul TwinTech de care dispune combina inseamna un sistem excelent de racire pentru fructe si legume si are rolul de a pastra considerabil prospetimea acestora. Pornind de la acest lucru, fructele si legumele nu se strica imediat, ci beneficiaza de conditiile optime pentru a rezista pana la cateva zile. De regula, ele pot ajunge si pana la 2 saptamani daca sunt pastrate la rece.

Citeste si despre LG GBB60NSYFE

Prin sistemul DynamicCooling al modelulului AEG RCB53426TX, fiecare raft este racit corespunzator. Nu este ratata nicio bucatica, deoarece rolul acestei combine este de a lupta impotriva curentilor de aer cald, astfel incat sa nu permita acestora sa pericliteze alimentele. Dincolo de asta, ea are rol deosebit de a lupta impotriva microbilor sau bacteriilor.

Suportul pentru sticle reprezinta un alt mare avantaj pentru utilizatori, iar asta datorita faptului ca el este special conceput pentru a nu-i incurca.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu trebuie sa fie deloc surprinzator faptul ca aceasta combina AEG RCB53426TX vine cu un pret mai mare decat majoritatea. Totul se datoreaza dotarilor sale smart, dar si reputatie destul de bune a produsului. Desigur, AEG nu este la fel de popular care alte branduri, dar in segmentul sau de activitatea, nu putem spune ca si-a dezamagit in vreun fel utilizatorii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply