LG GBB60NSYFE

Spre deosebire de Samsung, care sunt foarte cunoscuti si pentru electrocasnicele pe care le fabrica, LG este o firma care activeaza mai mult pe piata de electronice. Dar asta nu inseamna ca nu exista valoare si cand vezi un frigider sau o combina de la ei, ba chiar dimpotriva. Cele mai multe modele tind spre calitatea premium, asa cum se intampla si cu LG GBB60NSYFE. Combina este spatioasa, foarte economa si arata excelent. Pretul este doar un pic mai mare decat ceea ce ai plati pe un aparat de calitate medie, asa ca investitia este una care merita sa fie facuta.(oferta de AZI aici)

LG GBB60NSYFE

Despre LG GBB60NSYFE

In primul rand, aparatul este unul destul de mare. Nu se poate spune ca se compara cu un frigider side by side, modele extrem de late, dar nici acest nu este chair mic. Este si inalt, la 200 cm, dar si cat de cat lat. Nu este un model pentru spatii reduse, dar incape fara probleme intr-o bucatarie normala, unde mai ai tot felul de aparate electrocasnice moderne.

LG GBB60NSYFE

Combina frigorifica LG GBB60NSYFE, 343 l, Full No Frost, Clasa A+++, H 200 cm, Inox

Si tot modern este si design-ul pentru LG GBB60NSYFE. Exteriorul din inox, manerele destul de elegante, panoul de control situat cam sus, dar care arata foarte bine, toate acest creeaza un aspect interesant si cat de cat deosebit, in acord cu nivelul general de calitate.

Despre LG GBB60NSYFE

LG GBB60NSYFE are un volum marisor si compartimentare potrivita

Citeste si despre Beko RDNE535E20DZM

LG GBB60NSYFE nu este doar un model care arata bine, ci este si unul marisor si cu sisteme moderne, asa cum vom vedea in cele ce urmeaza. In primul rand, are un volum de 343 l. Nu este nici pe departe o combina imensa, dar sta totusi bine la acest capitol.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Frigiderul are 250 l, fiind destul de mare in comparatie cu partea de congelator. Are o dispunere clasica, cu trei rafturi din sticla, dar se diferentiaza de alte modele mai ieftine prin faptul ca vine cu doua compartimente speciale, pentru legume si fructe si unul pentru carne, care se poate seta la o temperatura diferita de restul. Apoi, pe usa lucrurile stau cum te astepti, iar suportul pentru vinuri e la locul sau.

Congelatorul are 93 l, nu e mic in sine, dar se cunoaste diferenta fata de cei 250 l ai frigiderului. Si acesta are trei compartimente, ceea ce este obisnuit, iar puterea de congelare de 10 kg pe zi e buna pentru volumul sau.

Citeste si despre Star-Light CFM-249AP

Ambele comparimente ale lui LG GBB60NSYFE sunt cu sisteme automate de dezghetare. De asemenea, combina are un sistem de circulatie a aerului care il face sa ajunga in mod uniform in toate colturile. Se remarca si compresorul inverter, care nu doar ca raceste mai eficient, dar si conuma mai putin.

Iar clasa energetica este una senzatioanala, A+++. Asa cum spunea, combina nu este mica, dar un consumul este foarte redus, de nici 200 kw pe an.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, LG GBB60NSYFE demonstreaza ca brandul face lucruri de calitate. Combina este una foarte buna din toate punctele de vedere, iar pretul este mai mult decat potrivit pentru ceea ce ofera ea. Deci, vine cu o mare recomandare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply