Liebherr Premium CBNPbs 4858

Combina frigorifica inseamna confort pentru utilizator. Un confort necesar, care face ca acesta sa poata pastra in cele mai bune conditii fructele, legumele, carnea, lactatele si restul alimentelor sale. Astfel, aceasta trebuie sa aiba rafturi rezistente, capabile sa sustina aceste alimentele, compatimente menite sa separe produsele pentru a permite o buna organizare in interior, un volum suficient, astfel incat sa incapa toate produsele de care o familie are nevoie. Dincolo de asta, este nevoie de un sistem inovator care sa raceasca bine alimentele. Iar in categoria recomandarilor bune, intra combina frigorifica Liebherr Premium CBNPbs 4858, un produs care nu si-a dezamagit pana acum utilizatorii.(vezi oferta de AZI)

Liebherr Premium CBNPbs 4858

Despre Liebherr Premium CBNPbs 4858

De fapt, trebuie sa lamurim inca de la inceput faptul ca aceasta combina nu vine cu cu dotari standard, ci premium. Asadar, la fel cum se intampla in cazul majoritatii produselor din gama Liebherr, aceasta aduce o multime de atribute bune, create special pentru a imbunatatii experienta utilizatorului in ceea ce priveste racirea alimentelor. Si vestea buna este ca aceasta combina reuseste sa faca perfect acest lucru.

Liebherr Premium CBNPbs 4858

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPbs 4858, BluPerformance, Clasa A+++, Display touch, 344 l, NoFrost, DuoCooling, Black Steel

Astfel, mentionam mai intai volumul produsului. Acesta este potrivit. Nu putem spune ca cei 344 de L nu ajung utilizatorului. Dincolo de asta, designul produsului este practic si atragator. Aceasta este imbracata intr-o carcasa Black Steel, seducatoare, eleganta si eficienta. Aceasta confera un aer modern incaperii in care este asezata si ne permite sa afirmam ca acest produs respecta tiparele unei combine „Wow!”.

Despre Liebherr Premium CBNPbs 4858

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPbs 4858 – un cu adevarat premium

Citeste si despre Bosch KGN56XL30

In cazul acestei combine, vorbim cu siguranta de atribute de-a dreptul WOW. Astfel, aceasta vine cu BluPerformance, o caracterristica ce permite depozitarea in interior a alimentelor, fara ca aceastea sa fie afectate de deschiderea frecventa a usilor. Dincolo de asta. BluPerformance inseamna economisire. Combina pune accent pe eficienta energetica si face parte din clasa A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Compartimentul numit BioFresh este unul cu totul si cu totul special. In interiorul sau, alimentele se mentin sanatoase si nu isi pierd aroma sau gustul. Este mult mai avantajos decat intr-un frigider conventional. Iar pentru acest lucru, in cazul modelului Liebherr Premium CBNPbs 4858 temperatura este mentinuta la putin peste putin zero grade.

Sistemul No Frost este si el prezent si contribuie la o buna racire a alimentelor, fara a le ingheta in vreun fel. Totodata, acresta nu le usuca, ci doar le pastreaza in cele mai bune conditii, mai mult timp decat in cazul frigiderelor obisnuite.

Citeste si despre Hansa FK205.4

Sistemul DuoCooling inseamna un control excelent al temperaturii din interior, astfel incat aceasta sa fie mentinuta in parametrii. In plus, frigiderul opreste transferul de mirosuri. El determina circuite complet separate pentru frigider si congelator, astfel incat acestea sa nu se influenteze reciproc.

Echipamentul Glassline al combinei este sofisticat si este bazat pe sticla securizata. Rafturile sunt elegante, dar confera suficient spatiu pentru depozitarea alimentelor. Asa ca indiferent de ce natura sunt acestea, nu doar ca vor avea lor, dar vor arata si bine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul combinei este mare, dar si dotarile, asa cum am precizat inca de la inceput, sunt premium. Asa ca nu trebuie sa regretati alegerea.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply