Bosch KGN56XL30

In privinta alimentatiei niciodata nu este loc de a face compromisuri iar asta pentru ca de la o alimentatie nesanatoasa sau neechilibrata pot sa apara multe alte probleme. Cand insa este vorba despre o alimentatie sanatoasa trebuie sa vedem si partea de siguranta pe care o oferim sau pe care o dorim pentru alimentele noastre iar Bosch KGN56XL30 poate fi de ajutor.(ACUM la reducere)

Bosch KGN56XL30

Despre Bosch KGN56XL30

Alegerea acestui model poate sa insemne in prima faza schimbarea unui frigorific mai vechi sau poate fi vorba despre faptul ca o combina frigorifica Bosch KGN56XL30 este mult mai avantajoasa decat alte modele.

Bosch KGN56XL30

Combina frigorifica Bosch KGN56XL30, 505 l, No Frost, Clasa A++, H 193, Inox

Tot ca si motiv de a opta pentru Bosch KGN56XL30 mai putem avea si partea in care ne referim la utilarea noii voastre locuinte iar pentru o utilizare sigura si de incredere acest model poate fi exact ce va trebuie.

Despre Bosch KGN56XL30

Bosch KGN56XL30 poate sa aduca schimbarea

Citeste si despre Heinner HMB-47NHSA+

Atunci cand se urmareste schimbarea unui frigorific mai vechi cu unul mai nou sau chiar si cand vorbim despre partea de utilare se urmareste pe langa partea functionala si caracteristicile functionale si partea constructiva. Pentru aceasta din urma veti avea ceea ce inseamna gabaritul Bosch KGN56XL30 sau mai bine spus despre dimensiunea pe care o are intrucat greutatea de 96 kg poate nu conteaza foarte mult.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Gasirea locului potrivit inseamna ca acesta sa ofere o inaltime minim ade 193 cm, o latime minima de 70 cm iar pentru adancime veti avea una minim a de 80 cm. Aceste elemente pot fi putin mai mari decat in cazul altor modele de combine frigorifice insa daca privim la volumul net total de 505l atunci cu siguranta se explica de ce avem o astfel de dimensiune.

Impartirea acestui volum este facuta intre partea de frigider cu un volum net de 400l si partea de congelator de 105l insa la randul lor cele doua compartimente sunt impartite astfel incat sa puteti exploata la maxim spatiul interior. Pentru frigider veti avea partea de 3 rafturi din sticla, compartimentul pentru fructe si legume dar si cele 4 rafturi de pe usa.

Citeste si despre Heinner HMB-47NHA+

Stocarea si pastrarea de produse congelate inseamna sa va ajutati de unul dintre cele doua compartimente dintre care unul este de tip Big Box dar veti putea sa va ajutati si de posibilitatea de a congela pana la 18kg in 24h. Mai trebuie specificat un amanunt destul de important privind cele doua compartimente si acela este faptul ca sistemul de usi este unul reversibil cu o deschidere standard spre dreapta.

Functiile pentru pozitionarea acestui model in clasa moderna continua cu cea de super congelare, o functie Eco, prezenta unui sistem antibacterian dar veti avea si o functie Airfresh Filter. Intreaga functionare insa inseamna si bazarea pe tehnologia de racire de tip No Frost ceea ce permite un control exact asupra temperaturii dar si un consum avantajos de energie de 325kWh/ an ce pozitioneaza acest model in clasa A++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

O combina frigorifica poate fi utila sau avantajoasa insa daca este vorba despre Bosch KGN56XL30 putem spune ca poate fi eficienta, moderna dar in acelasi timp si eleganta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply