Beko BCHA306E3S

O combina frigorifica este un parat de racire a alimentelor destul de util pentru orice locuinta. Aceata se diferentiaza prin faptul ca dispune de ceva mai mult spatiu in interiorul sau fata de alte tipruri de aparatele de racire. Astfel, este o alegere care merita facuta, avand in vedere caracteristicile pe care le are aceasta. Iar daca nu stiti ce sa alegeti, noi va putem recomanda un model de care veti fi multumit cu siguranta. Acesta este Combina frigorifica incorporabila Beko BCHA306E3S.(vezi disponibilitatea)

Beko BCHA306E3S

Despre Beko BCHA306E3S

Latimea pe care o masoara aceasta combina friogrifica este de 54 cm. Atunci cand vine vorba despre adancimea pe care o are, trebuie spus ca cea de care dispune acest model este de 54.5 cm. Desigur ca, este importanta si inaltimea pe care o are aceasta, despre care trebuie spus ca este de 193.5 cm.

Beko BCHA306E3S
Combina frigorifica incorporabila Beko BCHA306E3S, 279L, Clasa A++, Semi-NoFrost, ProSmart Inverter, Active Fresh Blue Light, H 193.5 cm

Combina frigorifica incorporabila Beko BCHA306E3S prezinta un consum anual de energeie destul de eficient, acesta fiind de 252 kWh. Importnata este si tensiunea la alimentare, aceasta fiind de 220 – 240 V, aceasta fiind destul de buna pentru ca functionarea acesteia sa se realizeze asa cum trebuie.

Despre Beko BCHA306E3S

Combina frigorifica incorporabila Beko BCHA306E3S – aspecte importante ce tin de partea tehnica si nu numai

Citeste si despre AEG RCB63726OX

O combina frigorifica in locuinta dumneavoastra va poate oferi mai multe avantaje decat va asteptati. Asta daca este ales un model potrivit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica incorporabila Beko BCHA306E3S dispune de un tip de incastrare incorporabil. Usile pe care le incorporeaza aceasta combina frigorifica sunt reversibile, acest lucru inseamnd faptul ca pot fi mutate in partea stanga sau in partea dreapta. Clasa energetica A++ este cea care va va garanta mai putini bani dati pe facturile la curentul electric, ceea ce inseamna mai multi bani pastrati pentru diverse lucruri care v-ar placea sa le faceti.

O alta caracteristica a unui astfel de aparat electrocasnic este faptul ca emite un nivel de zgomot de 40 db, acesta nefiind mult. De asemenea, aceasta combina frigorifica beneficiaza de un volum net de 279 l, ceea ce inseamna ca spatiul este unul cat se poate de generos. Nelipsite din dotarea sa sunt si suportul pentru oua, precum si tava pentru gheata.

Citeste si despre Miele KFN 15943

Combina frigorifica incorporabila Beko BCHA306E3S prezinta un frigoder cu un volum de 220 l. Acesta are in interiorul sau 3 rafturi, iar 4 rafturi se afla pe usa sa. Despre rafturile din interior mai trebuie spus ca sunt realizate din sticla securizata.

Combina frigorifica incorporabila Beko BCHA306E3S mai prezinta si un congelator care dispune de un volum de 59 l. Compartimentele acestuia sunt in numar de 3, fiind destul de multe. Aceasta combina frigorifca detine cateva functii destul de importante, acestea fiind: Avertizare luminoasa, Lumina LED, Functie de vacanta, Congelare Rapida. Aceasta prezinta si semnalare audio in cazul in care ati uitat usa deschisa pentru mai mult timp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica incorporabila Beko BCHA306E3S este importanta avand in vedere dotarile de care dispune si functiile sale. De asemenea, nu este un model care sa consume mult curent electric, iar interiorul sau este unul destul de spatios. Cu alte cuvinte, putem spune ca isi merita din plin banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply