Whirlpool ART 6502A+

Oricine are nevoie de dozitarea si pastrare hranei pentru o perioada lunga de timp. Mai ales daca faceti parte dintr-o familie care gateste destul de mult si vrea sa pastreze alimentele in siguranta, proaspete pentru a fi folosite la prepararea mancarurilor. (vezi disponibilitatea)

Whirlpool ART 6502A+

Despre Whirlpool ART 6502A+

Astfel ca, pentru ca acestea sa fie depozitate intr-un spatiu care sa va inspire incredere, va suferam sa va inspirati din gama Whirlpool. Un model care va va placea cu siguranta, dar care este caracterizat si de utilitate este Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 6502A+.

Whirlpool ART 6502A+
Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 6502A+, 275 l, Clasa A+, H 177 cm, Alb

Estetic vorbind, aceasta combina frigorifica este caracterizata de un design modern, simplu, dar de efect. Pastrati locuinta in acelasi stil cumparand o astfel de Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART. Din punct de vedere eficient si spatios reprezinta o alegere buna, insa, restul caracteristicilor le veti descoperi din cele ce urmeaza, acestea fiind trasaturi de mare importanta atunci cand alegeti sa cumparati o combina frigorifica noua.

Despre Whirlpool ART 6502A+

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 6502A+ – despre caracteristicile ce tin de partea interna

Citeste si despre Arctic AK54240S+

Pe de o parte, despre aceasta Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 6502A+ trebuie stiut faptul ca apartine clasei climatice de tip SN-T. Acest lucru inseamna ca veti putea lasa combina frigorifica sa functioneze la temperaturi ambinetale care se incadreze in acele clase climatice. Rafturile de care dispune aceasta combina frigorifica sunt realizate din sticla, ceea ce inseamna ca nu veti avea probleme din acest punct de vedere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Este o combina frigorifica impartita intr-un frigider si un congelator. Astfel, despre congelator trebuie spus ca are un sistem de dezghetare manual, iar frigiderul are un sistem de dezghetare automat. Scapati de gheata nedorita din frigider cat ai clipi.

Pe de alta parte, aceasta Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 6502A+ prezinta si o iluminare de tip LED. Acest lucru inseamna ca veti avea o buna vizibilitate a alimentelor din interior astfel incat sa stiti exact ce sa luati atunci cand ati deschis frigiderul, fara sa stati prea mult sa cautati un produs anume, ia usa sa o inchideti cat mai repede.

Citeste si despre Quadrio Hotpoint E4DAAWC

Un detaliu al acestei combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 6502A+ pe care trebuie sa il stiti inainte de a achizitiona modelul este acela care face referire la capacitatea sa. Astfel, trebuie spus ca aceasta va avea o capacitate destul de buna, aceasta fiind de 275 l. Acum va veti putea bucura de un spatiu cat mai mult, adica de o capacitate ceva mai mare pentru a depozita alimentele. Acesta combina frigorifica iti va conferi si un alt beneficiu de mare utilitate. Este vorba despre Space Management, adica un spatiu care se va crea in urma flexbilitatii rafturilor din interior.

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 6502A+ nu consuma mult curent electric, ceea ce inseamna ca aceasta are o clasa de eficienta energetica destul de buna, aceasta fiind A+. Uitati de facturile cu sume mari la curentul electric, intrucat aceasta este o modalitate de a scapa de multi bani dati la facturi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 6502A+ este produsul in care puteti avea incredere cand vine vorba de pastrarea alimentelor. Pretul sau nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply