AEG RCB63726OX

Sunteti in pas cu tehnologia? Ce ar fi daca ati achizitiona o combina frigorifica care sa includa caracteristici de ultima generatie, astfel incat sa contribuie la o pastrare a alimentelor cat mai buna? Va recomandam noi un astfel de model, acesta fiind combina frigorifica AEG RCB63726OX.(cea mai buna oferta AICI)

AEG RCB63726OX

Despre AEG RCB63726OX

Are o culoare inedita, aceasta fiind silver. Latimea sa este de 59.5 cm. Este o combina frigorifica inalta intrucat prezinta o inaltime de 200.5 cm. Adancimea sa este de 64.7 cm, aceasta fiind destul de incapatoare.

AEG RCB63726OX
Combina frigorifica AEG RCB63726OX, 334 l, Clasa A++, No frost, Display LCD, H 200 cm, Inox antiamprenta

Cu o suprafata din inox antiamprenta, aceasta va fi mai usor de curatat. De asemenea, display-ul de tip LCD si deschiderea usilor reversibile reprezinta alte caracteristici necesare pentru un model modern.

Despre AEG RCB63726OX

Combina frigorifica AEG RCB63726OX – care sunt caractetisticile importante de stiut?

Citeste si despre Sharp SJFP810VST

Sistemul de racire al modelului de combina frigorifica AEG RCB63726OX este unul dinamic. De asemenea, anual, consumul de energie este de 264 kWh. Acest exemplar beneficiaza de un compresor. In plus, produsul are o clasa climatica destul de buna, aceasta fiind de SN-N-ST-T. In ceea ce priveste agentul de racire incorporat de acest model trebuie spus ca este R600a. Fara curent electric, autonomia acestei combine frigorifice este de 18 h, o autonomie destul de mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica AEG RCB63726OX are un sistem de racire de tip No Frost. Nu este un aparat electrocasnic ce consuma mult curent electric avand in vedere clasa de eficienta energetica de tip A++. Aceasta poate fi asezat in locurile unde nu stati prea mult intrucat prezinta un nivel de zgomot de 43 Db.

In total, volumul net al acesteia este de 562 l, fiind o combina frigorifica potrivita pentru familiile cu mai multi membrii sau pentru utilizare industriala. In schimb, volumul brut total este de 392 l. Drept accesorii incluse ale acesteia sunt suportul pentru oua.

Citeste si despre Daewoo FN-102PBQ

Combina frigorifica AEG RCB63726OX este prevazuta cu un frigider al carui volum este de 228 l. Rafturile sale sunt in numar de 3 si sunt produse din sticla, iar cele de pe usi in numar de 2. Atunci veti vrea sa il dezghetati trebuie sa stiti ca are un sistem de dezghetare de tip automat, acelasi fiind prezent si pentru congelator.

Pe de alta parte, congelatorului ii revin 91 l ca volum, acesta fiind suficient de incapator. Beneficiaza de un sistem de dezghetare de tip automat si de o capacitate de congelare de 4 kg/24 h. Acest exemplar dispune de lampi cu LED pentru a avea o iluminare cat mai buna. Astfel, acestea vor produce o lumina destul de puternica, insa, ce se va raspandi pe intreg spatiul din frigide. De asemenea, o astfel de iluminare mai inseamna si un consum redus de curent electric, fiind un plus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica AEG RCB63726OX reprezinta un model important despre care trebuie stiut ca va ajuta sa va economisiti curent electric, sa depozitati o cantiate mare de alimente, precum si sa va bucurati de tehnoogiile care vor contribui la pastrarea intr-un mod cat mai sanatos a alimentelor. Pretul sau este unul usor crescut, insa, daca vreti sa o aveti, merita cumparata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply