Heinner HC-V286A+

Pentru a va bucura de mese pline de gust si sanatoase este important sa achizitionati o combina frigorifica moderna, care sa includa caracteristici bune, astfel incat alimentele sa fie pastrate cat mai bine. Volumul este adesea o problema intrucat acesta nu este suficient niciodata. Insa, pentru a nu va mai confrunta cu o astfel de problema va recomandam sa achizitionati o combina frigorifica ce va va scapa de astfel de griji. (cea mai buna oferta AICI)

Heinner HC-V286A+

Despre Heinner HC-V286A+

De asemenea, o alta problema cu care se confrunta multi utilizatori de astfel de aparate eelctrocasnice este consumul de curent electric. Iar pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, va recomandam un model modern, acesta fiind combina frigorifica Heinner HC-V286A+. Aceasta este dotata cu o clasa de eficienta energetica ce va reduce consumul de curent electric vizibil la facturile de curent electric. Astfel, veti putea economisi bani.

Heinner HC-V286A+
Combina frigorifica Heinner HC-V286A+, 286 l, Clasa A+, Tehnologie Less Frost, H 180 cm, Alb

Este un model cu o incastrare standard, precum si cu o deschidere a usii spre partea dreapta. Acest exemplar are culoare alba. Important de spus este si faptul ca acest exemplar are o latime de 54 cm, aceasta fiind destul de buna pentru a aseza aparatul in locuri mai inguste, acesta lucru nemaifiind o problema. In ceea ce priveste dimensiunea adancimii pe care o include modelul trebuie spus ca este de 59.5 cm. Inaltimea cu care vine acesta este de 180 cm.

Despre Heinner HC-V286A+

Combina frigorifica Heinner HC-V286A+ – un model care nu consuma mult curent electric

Citeste si despre Samsung RB29FDRNDSA

Acest exemplar este dotat cu un sistem de racire a alimentelor destul de modern, acesta fiind FrostLess. Anual, acest model are un consum de energie de 264 kWh, aceasta fiind una scazuta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In plus, mai are si o tensiune la alimentare de 230 V. Uitati pe deplin de grija facturilor intrucat acesta model detine clasa de eficienta energetica A+++, o clasa de eficienta energetica cu o performanata ridicata din acest punct de vedere.

Necesar de precizat este si faptul ca aceasta combina frigorifica Heinner HC-V286A+ prezinta un volum net total de 286 l. Drept compartimente speciale ale acesteia precizam compartimentul pentru fructe & legume, un compartiment de-a dreptul util pentru pastrarea proaspata a acestora.

Citeste si despre Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

Combina frigorifica Heinner HC-V286A+ are drept accesorii suportul pentru oua si tava pentru gheata. O caracteristica importanta pentru orice utilizator este volumul net al frigiderului combinei frigorifice. Astfel, acest exemplar are un volum de 202 l, ceea ce inseamna ca veti fi pe deplin multumiti de modalitatea de depozitare a alimentelor.

In plus, organizarea acestora se va realiza destul de bine, avand in vedere cele 3 rafturi din sticla ale acesteia. Mai mult, dispune si de 4 rafturi care se afla pe usa acestuia. Capacitatea de inghet a congelatorului acestei combine frigorifice este de 4 kg/24 h. Este vorba despre o capacitate destul de buna, aceasta fiind importanta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Heinner HC-V286A+ va poate fi de un real folos in locuinta dumneavoastra, atat pentru pastrarea alimentelor intr-un mod cat mai bun, cat si pentru reducerea consumului de curent electri care va fi unul destul de mare. Tocmai de aceea va trebui sa dati mai multi bani pe aceasta, insa, merita din plin investitia.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply