Samsung RB29FDRNDSA

Pastrarea alimentelor este mereu un lucru esential. Iar in ultima vreme, utilizatorii sunt preocupati de gasirea unor combine care doar sa raceasca alimentele, fara a le ingheta. Este acel atribut numit „Frostless”. Iar printre combinele care ofera asfel de performante se numara, desigur si Samsung RB29FDRNDSA, adica produsul pe care l-am luat in vizor si pe care il prezentam si in acest material. (oferta de AZI aici)

Samsung RB29FDRNDSA

Despre Samsung RB29FDRNDSA

Combina Samsung RB29FDRNDSA vine cu un agent de reacire de tipul R600a si o autonomie excelenta de 20 de ore. In plus, ea dispune de un display elegant care tine la curent utilizatorul cu ce se intampla in interiorul sau.

Samsung RB29FDRNDSA

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA, 288 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

Dimensiunile care au dus la obtinerea acestei combine sunt de 66,8 cm adancime x 178 cm inaltime x 59,5 cm latime. Este o combina mare, cu o greutate de 63 kg.

Despre Samsung RB29FDRNDSA

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA – Samsung stie ce ai nevoie

Citeste si despre Heinner HMB-47NHSA+

Samsung aduce in primul rand o combina incapatoare. 288 L este volumul sau, ceea ce inseamna un produs generos din punct de vedere al spatiului. Desigur, acesta este volumul net. Cel brut este de 309 l. Samsung este genul de produs care nu tolereaza neglijenta. Astfel, daca utilizatorul a uitat usa deschisa, combina are grija sa-l avertizeze sonor cu privire la acest lucru. Sonorul dureaza pana ce usa este inchisa corespunzator. Asa ca Samsung nu va permite ca temperatura din interior sa fie infleuentata de neglijenta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul de functionare este de tipul Full No Frost. Acest lucru inseamna economii considerabile, bacterii si microbiti tinuti la distanta, eficienta energetica, produse racite, dar nu inghetate. Si totul se realizeaza simpla, dar fara a usca in vreun fel alimentele. Printr-un bun control al umiditatii, produse precum fructele si legumele sunt pastrate pana la doua saptamani in compartimente de tipul Garden Fresh.

Totodata, in cazul acestei combine, vorbim lejer de combaterea mirosurilor. Gata cu produsele alterate care imprastie mirosuri neplacute. Garnitura interioara a modelului de combina Samsung RB29FDRNDSA face ca ea sa lupte in permanenta cu bacteriile provocatoare de mirosuri. In plus, modelul prezentat are un compresor bun ce ii ofera o viata indelungata.

Citeste si despre Daewoo FN-15A

Spre deosebire de alte combine, in cazul acesteia, vorbim si de un compartiment special pentru lactate si unul pentru oua. Dincolo de asta, combina arginte marca Samsung vine si cu suporturi speciale pentru sticle. Acestea sunt pozitionate pe usa si se dovedesc foarte rezistente. Sticlele nu se sparg, atunci cand usa combinei este deschisa mai brusc, datorita suportului lor rezistent.

Nivelul de zgomot este de 39 Db. Acesta este acceptabil. Clasa climatica este SN-N-ST-T, fiind una foarte complexa. Materialul rafturilor este reprezentat de o sticla rezistenta, produsul incluzand si dozator de apa. Acesta este preferatul celor care adora limonada sau care vor pur si simplu sa se bucure de apa rece.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este ceva mai mare, dar pana la urma, vorbim de combina cu rol anti-bacterian. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca este un model economic. Clasa sa este A+. Nu trebuie uitat nici sistemul de dezghetare este autimat, capacitate de racire fiind de 12 kg.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply