Heinner HC-H312WA+

Daca v-ati saturat sa inghesuiti de fiecare data alimentele intr-un frigider neincapator este momentul sa apelati la o combian frigorifica. Aceasta va pune la dispozitie o multime de avantaje pe care le veti descoperi in cele ce urmeaza. Un model bun este combina frigorifica Heinner HC-H312WA+.(cea mai buna oferta AICI)

Heinner HC-H312WA+

Despre Heinner HC-H312WA+

Este un model de culoare alba si nu trebuie sa va feriti de acest lucru intrucat este destul de elegant si confera un aspect placut incaperii.

Heinner HC-H312WA+
Combina frigorifica Heinner HC-H312WA+, 312 l, Clasa A+, H 185.8 cm, Alb

Combina frigorifica Heinner HC-H312WA+ are un consum anual de energie de 273 kWh. In ceea ce priveste locul de asezare al acesteia trebuie sa tineti cont de faptul ca are o clasa climatica de tipul N-ST. Mai trebuie precizat si faptul ca exemplarul detine un agent de racire bun, acesta fiind R600a.

Despre Heinner HC-H312WA+

Combina frigorifica Heinner HC-H312WA+ va ajuta sa pastrati alimentele in siguranta

Citeste si despre Bosch KGV36VL32S

La alimentare, aceasta are o tensiune de 230 V. Nu trebuie uitat nici de faptul ca acest exemplar mai are si o incastrare standard. Avand in vedere ca usa acestuia se deschide spre partea dreapta si spre partea stanga, putem spune ca este un model eficient.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Clasa energetica a produsului este de tip A+, ceea ce reprezinta un avantaj. Astfel, combina frigorifica Heinner HC-H312WA+ include si un consum scazut de curent electric. Ca nivel de zgomot, trebuie spus ca masoara un nivel de 42 Db. Mai trebuie precizat si faptul ca acest model detine un volum net total de 312 l. In plus, compartimentul pentru fructe & legume al mdelului de combina frigorifica Heinner HC-H312WA+ este de mare utilitate pentru a putea aseza numeroase astfel de alimente pentru a fi pastrate cat mai mult timp.

Combina frigorifica Heinner HC-H312WA+ are accesorii precum tava pentru gheata, dar si suportul pentru oua. Avand un frigider cu un volum de 223 l, putem spune faptul ca veti avea la dispozitie un exemplar incapator pentru depozitarea alimentelor pentru intreaga familie. Cele 3 rafturi de pe usa va vor asigura un acces facil la alimentele pe care le veti depozita aici. Si in interior se fasesc tot 3 rafturi, acestea fiind din sticla Sistemul de dezghetare al exemplarului este automat, un detaliu important de luat in calcul.

Citeste si despre Sharp SJXE680MBE

Congelatorul vine cu un volum de 89 l, acesta fiind unul destul de bun pentru locuinta dumneavoastra. Veti avea asigurata o capacitate de inghet a alimentelor de 4 kg/24 h. Se dezgheata manual si detine 3 compartimente.

Iluminarea cu LED a interiorului acestui model de combina frigorifica din gama Heinner va asigura o vizibilitate mai buna alimentelor si nu consuma mult, ceea ce este un aspect demn de luat in considerare. De mare importanta este si termostatul reglabil pe care il are acest exemplar. Aceasta va va ajuta sa ajustati temperatura din interiorul compartimentelor astfel incat sa fie potrivita pentru a pastra alimentele asa cum trebuie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Heinner HC-H312WA+ este un produs potrivit necesitatilor unei familii unde este nevoie ca alimentele sa fie pastrate in siguranta si cat mai mult timp la fel de proaspete. De asemenea, aceasta are un pret usor crescut, insa il merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply