Sharp SJXE680MBE

Daca familia dumneavoastra a crescut in ultimii ani si cerintele sunt tot mai mari, este evident ca trebuie sa va adaptati si eletrocasnicele in mod corespunzator. In cazul in care aveti nevoie de un frigider spatios, cu un volum mare alocat atat frigiderului, cat si congelatorului, care sa fie dotat cu numeroase functii si daca banii nu reprezinta un impediment pentru dumneavoastra, va recomandam modelul Sharp SJXE680MBE.(vezi disponibilitatea)

Sharp SJXE680MBE

Despre Sharp SJXE680MBE

Sharp se numara printre branduri din ce in ce mai des promovate, vandute si totodata apreciate pe piata de eletrocasnice si eletronice din numeroase tari, implicit din tara noastra. Modelele sunt variate, cu multe functii atractive, cu design modern si preturi echitabile, comparativ cu calitatea acestora.

Sharp SJXE680MBE

Frigider Sharp SJXE680MBE, 536 l, Clasa A++, Ioni Plasmacluster, J-Tech Inverter, H 175 cm, Bej

Acest model este unul special conceput pentru familiile numeroase, cu mai multi copii, pentru cei care au un consum ridicat de alimente si implicit necesita depozitarea lor permanenta, intr-un loc spatios. Cu un volum net total impresionant de 536 de litri, modelul Sharp SJXE680MBE se numara printre modelele mari si foarte spatioase, pe care puteti conta in nenumarate cazuri.

Despre Sharp SJXE680MBE

Un aparat frigorific imens si foarte bine dotat

Citeste si despre Zanussi ZRG16605WA

Printre cele mai importante functii cu care isi impresioneaza potentialii clienti acest model, se numara cea de racire No Frost si sistemul de congelare No Frost, ceea ce inseamna mai exact, ca nu veti avea nici un pic de gheata pe alimentele de la congelator si evident nici din frigider.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

La capitolul compartimentare, modelul Sharp SJXE680MBE sta excelent; frigiderul are 3 rafturi, iar pe usa sunt montate 3 suporturi, pe care puteti sa depozitati sticle, bidoane, cutii de lapte sau suc sau borcane. Congelatorul a fost gandit simplu si eficient, existand un singur compartiment in care puteti depozita alimentele dorite. Volumul congelatorului este generos- 148 de litri, iar capacitatea de inghet, pe masura- 7kg/24 de ore. Asa cum era de asteptat, sistemul de dezghetare este automat.

O functie prin care impresioneaza acest model, demna de punctat este implementarea sistemului cu ioni Plasmacluster, care garanteaza in permanenta un mediu sanatos, lipsit de bacterii in interiorul aparatului frigorific. Daca pana acum, se mai intampla sa uitati usa deschisa la frigider, in cazul acestui model, acest lucru nu va mai fi posibil, deoarece dispune de functia Buzzer, prin care sunteti avertizat sonor daca nu ati inchis usa.

Citeste si despre Whirlpool ARC2353WH

In ceea ce priveste consumul, probabil multi dintre dumneavoastra se asteapta ca la un asemenea volum, de peste 500 de litri, sa aveti si un consum pe masura. Din fericire, producatorul a dotat modelul Sharp SJXE680MBE cu un inverter care ajuta la economisirea energiei, astfel ca, intr-un an, veti avea un consum de doar 350kwh, aparatul fiind inclus in clasa de eficienta energetica A++.

La capitolul design, acest model este unul elegant, avand nuanta de bej, fara prea multe elemente decorative. Acest aparat frigorific poate fi integrat perfect intr-o bucatarie spatioasa si moderna.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Acest frigider reprezinta o investitie foarte buna, tinand cont de multipelele beneficii de care puteti avea parte, cumparandu-l. Modelul Sharp SJXE680MBE este foarte spatios, dispune de o compartimentare care cu siguranta va va surprinde placut, iar consumul foarte redus raportat la volumul sau, este iarasi un atu care nu trebuie neglijat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply