Arctic AD60290+

Tot timpul cand se discuta despre partea de alimentatie trebuie sa fie luat in calcul si aspectul privind partea de pastrare a alimentelor in siguranta iar asta ne duce inspre partea in care trebuie sa apelati la utilizarea unui produs frigorific.(vezi disponibilitatea)

Arctic AD60290+

Despre Arctic AD60290+

Alegerea unui astfel de produs poate fi o usoara provocare intrucat modele sunt multe si trebuie sa gasiti acel model care sa se plieze foarte bine pe langa ceea ce aveti nevoie iar Arctic AD60290+ poate face asta datorita faptului ca fiind un frigider cu doua usi ofera si un frigider dar si un congelator destul de incapator.

Arctic AD60290+
Frigider cu doua usi Arctic AD60290+, 278 l, Clasa A+, H 162, Alb

In privinta elementele exterioare sau care se pot vedea din analiza aspectului acestui model nu sunt foarte multe si veti avea de vazut nuanta alba pe care Arctic AD60290+ o are si forma compacta.

Despre Arctic AD60290+

Frigiderul potrivit

Citeste si despre Sharp SJXG640MBE

Un model de frigider cu doua usi poate fi cea mai buna solutie cand vine vorba despre a amenaja sau de a utila o locuinta iar nevoile nu sunt asa de mari in ceea ce tine de partea de produse sau alimente congelate. Arctic AD60290+ este cea mai buna solutie si daca bugetul pentru amenajare este unul relativ redus cum ar fi in cazul in care poate amenajati un apartament sau garsoniera pentru inchiriere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In schimbului pretului destul de redus pe care Arctic AD60290+ il are veti avea totusi posibilitatea de a va bucura de unele caracteristici foarte benefice si prima ar fi capacitatea de stocare. Veti putea sa va ajutati de volumul net total pe care il are acest model de frigider cu doua usi si mai exact unul de 278l.

Fiind vorba despre doua compartimente cu siguranta fiecare dintre aceste compartimente are propriile caracteristici si propriul volum si veti avea pentru partea de frigider unul de 209l. In ceea ce tine de utilizarea congelatorului acestui model Arctic AD60290+ puteti sa va ajutati foarte usor de un volum de 69l.

Citeste si despre Beko GN162320X

Un lucru care se leaga automat de cantitatea de produse sau alimente pe care o veti putea aseza la interior este cantitatea de spatiu pe care frigiderul Arctic AD60290+ o va ocupa. Dimensiunea ce va dicta acest spatiu este una de 162cm pentru inaltime, 59.5 cm pentru latime si de 60 cm pentru adancime. Tot pentru partea de asezare veti putea sa profitati de caracteristica de a avea usi reversibile iar asta daca deschiderea standard spre dreapta nu este una avantajoasa pentru voi.

Elemente de analizat sunt multe chiar si in cazul unui astfel de produs frigorific relativ clasic si simplu si veti mai avea pentru frigider cele 3 rafturi din sticla securizata, cele 3 rafturi de pe usa sau compartimentul pentru fructe si legume. Pentru congelator mai raman de vazut cele doua compartimente si capacitatea de congelare de pana la 4kg in 24h iar pentru final veti avea functionarea cu o autonomie de pana la 19h fara curent dar si un consum specific clasei de eficienta energetica A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cu toate elementele cunoscute nu mai trebuie decat sa puneti toate acestea in balanta cu ceea ce aveti nevoie si sa decideti daca puteti vorbi despre un frigider cu doua usi avantajos pentru voi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply