Beko GN162320X

Indiferent de ceea ce gatiti sau poate de ceea ce doriti sa serviti este nevoie de o anumita cantitate de produse alimentare pe care sa va bazati si care pana la urma sa le aveti la dispozitie iar daca nu puteti comercializa aceste produse de fiecare data cu siguranta un frigorific incapator poate fi solutia.(vezi oferta de AZI)

Beko GN162320X

Despre Beko GN162320X

Disponibilitatea unui spatiu de stocare si depozitare mai generos este si principalul rol pe care il poate avea un model side by side Beko GN162320X insa cu siguranta lucrurile nu stau asa simplu.

Beko GN162320X
Side by side Beko GN162320X, 529 L, Clasa A+, H 182, NeoFrost, Dozator apa, Inox antiamprenta

Pentru alegerea unui model potrivit trebuie sa treceti printr-o analiza amanuntita a caracteristicilor pe care le poate detine si asta chiar daca Beko GN162320X pare un model cu un aer modern.

Despre Beko GN162320X

Mai bine pentru toti

Citeste si despre Star-Light FTTM-113APPSS

Beko GN162320X poate sa va ajute din mai multe perspective si pentru inceput ne putem lega de ceea ce inseamna posibilitatea de stocare a unei cantitati mai generoase de alimente sau poate de mancare. Acest lucru insa atrage dupa sine si o parte a solicitarilor pe care acest model le poate avea si mai exact ceea ce inseamna alocarea spatiului necesar pentru instalare si care este unul de 182 x 91 x 72 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

In schimbul alocarii spatiului de care Beko GN162320X are nevoie veti beneficia de un volum net de 529l si mai exact este vorba despre un volum net de 353l pentru frigider si produse proaspete sau 176l pentru cele congelate. La interiorul celor doua compartimente se afla si alte elemente ce pot fi considerate atuuri si pentru congelator este vorba despre 7 compartimente dar si de o capacitate de congelare de 13kg in 24h.

Trecerea la frigider inseamna si utilizarea unuia dintre cele 5 rafturi din sticla foarte rezistenta, a compartimentului pentru fructe si legume sau poate a suportului de sticle. In privinta condtiilor de pastrare a alimentelor veti putea sa va bucurati de prezenta pentru Beko GN162320X a unui sistem de racier Neo Frost.

Citeste si despre Arctic ANFB245+

Sunt multe elemente ce mai pot fi vazute ca si elemente importante pentru acest model si poate fi vorba despre compartimentul pentru 0 grade, de functia de iluminare interioara Fresh Blue Light sau sistemul Neofrost Dual Cooling. Pe langa acestea isi mai fac loc si sistemul Ion Guard, rafturile Safety Glass. Active odour filter dar si posibilitatea de a fi avertizati acustic daca usa ramane cumva deschisa. Pentru latura de eficienta in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica ceea ce veti avea la dispozitie este o autonomie de pana la 9h fara curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cum posibilitatile sunt multiple cand vine vorba despre ce frigorific sa alegeti tot despre posibilitati multiple este vorba si cand discutam despre cum poate fi de folos acest model side by side.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply