BioFresh Liebherr SBSes 7165

Modul in care poate fi utilizat un frigorific tine de fiecare membru al familiei in parte si asta si datorita posibilitatilor dar si a preferintelor in ceea ce tine de retetele pregatire sau preferate.(vezi oferta de AZI)

BioFresh Liebherr SBSes 7165

Despre BioFresh Liebherr SBSes 7165

Tot functie de aceste criterii poate fi vorba si despre alegerea celui potrivit iar alegerea unui model precum BioFresh Liebherr SBSes 7165 este cu siguranta una ce va poate aduce in ajutor un model side by side modern dar in acelasi timp elegant.

BioFresh Liebherr SBSes 7165
Side by side cu vitrina vinuri BioFresh Liebherr SBSes 7165, 605 l, Clasa A+, No Frost, H 185.2, Full inox

Elementul major pentru ceea ce inseamna un aer elegant este designul acestui model iar asta pentru ca BioFresh Liebherr SBSes 7165 este unul Full inox si veti avea culoarea argintie dar si un nivel ridicat de calitate al materialului.

Despre BioFresh Liebherr SBSes 7165

O alegere complete

Citeste si despre Indesit TIAA 12.1

In orice situatie cand discutam despre un frigorific trebuie sa discutam despre ceea ce inseamna stocarea de elimente necesare pentru gatit sau poate despre stocarea mancarurilor pregatite deja in bucatarie. Daca este insa vorba despre BioFresh Liebherr SBSes 7165 atunci putem sa discutam despre posibilitatea de a pastra in siguranta o cantitate destul de insemnata atat din prima categorie cat si din cea de a doua.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Fiind un model side by side BioFresh Liebherr SBSes 7165 cu siguranta volumul pe care il ofera si care il detine este un element important pentru alegere dar asta inseamna automat si prezenta unui gabarit mai impunator. Veti avea nevoie pentru incadrarea acestui volum in aspectul bucatariei de un spatiu cu o dimensiune de 185.2 cm in inaltime, 121 cm in latime si de 63 cm in adancime.

Este important sa aveti in vedere si partea de transport sau de mutare a acestuia dintr-un loc in altul si asta pentru ca are o greutate de 184 kg. De la aspect si de la caracteristicile constructive veti avea si volumul net de 602l al BioFresh Liebherr SBSes 7165 si care se compune din unul de 483l pentru frigider si de 119l pentru congelator.

Citeste si despre Heinner HMB-47NHA+

Modelele de frigorifice sunt multiple si asta chiar si pentru gama side by side dar exista elemente ce pot face ca BioFresh Liebherr SBSes 7165 sa fie privit intr-un mod diferit. Unul dintre acestea sau poate chiar cel mai important este faptul ca veti avea posibilitatea de a utiliza un frigider, un congelator dar mai ales o vitrina pentru vinuri si toate intr-un singur produs.

Cu siguranta vor fi importante si elementele interioare specifice compartimentelor acestui model si veti avea pentru frigider 6 rafturi din sticla securizata dar si o zona fresh. Pentru partea de congelator ajutorul poate fi dat de cele 5 compartimente dintre care doua de tip Big Box sau productia de cuburi de gheata de 0.8 kg in 24h. Daca se continua lista cu functii precum cea SuperCool, SuperFrost, BioFresh-Plus, Vario Space, DuoCooling, Semnalizarea audio usa deschisa sau clasa de eficienta energetica A+ vom avea mai multe motive ca acest model sa fie considerat avantajos in detrimental altora.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Alegerea unui side by side precum acest model poate fi o adevarata provocare atat datorita gabaritului si pretului dar si datorita unor functii modern si specificatii care va pot face locuinta moderna si viata mai usoara.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply