Beko RDNE535K20ZX

Cum fiecare dintre noi este diferit si nevoile pe care le avem sunt diferite iar asta se reflecta chiar si in ceea ce tine de gama de aparatura electrocasnica pe care o alegem pentru locuinta noastra sau pentru bucataria pe care o amenajam. (vezi disponibilitatea)

Beko RDNE535K20ZX

Despre Beko RDNE535K20ZX

Functie de motivul pentru care ne aflam la partea amenajare a bucatariei si ceea ce inseamna un produs frigorific poate fi functie de acest motiv iar Beko RDNE535K20ZX poate fi un exemplu intrucat este un frigider cu doua usi foarte fiabil.

Beko RDNE535K20ZX

Frigider cu doua usi Beko RDNE535K20ZX, 372 l, Clasa A+, H 193 cm, Neo Frost, Ever Fresh+, Inox

Alegerea unui astfel de frigider Beko RDNE535K20ZX poate fi data si de situatiile in care o combina frigorifica este mult prea mare pentru nevoile pe care le aveti sau pentru planurile pe care le aveti pentru designul bucatariei.

Despre Beko RDNE535K20ZX

Frigorific nou si bun

Citeste si despre AEG SKB58211AF

Cu siguranta Beko RDNE535K20ZX poate fi o solutie optima si pentru situatia in care aveti nevoie de un inlocuitor pentru vechiul frigider pe care l-ati folosit si care da rateuri de la un anumit timp. Sa nu uitam totusi ca fiind un model nou cu siguranta este si unul de incredere, cu garantie dar si cu functii mai moderne decat alte modele mai vechi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Pentru inceput veti avea totusi de vazut daca spatiul pentru stocarea diferitelor alimente sau produse este suficient pentru ce planuri aveti iar volumul net oferit de Beko RDNE535K20ZX este unul de 475l. Intregul volum poate nu este chiar asa de important daca este privit in ansamblu ci poate conta mult mai mult sa vedeti repartitia acestuia si veti avea un frigider cu pana la 372l si un congelator cu un volum de 103l.

Volumul unui frigorific vine in acelasi timp si cu anumite solicitari in ceea ce priveste spatiul necesar pentru instalare si veti avea pentru Beko RDNE535K20ZX unul dictat de dimensiune. Valoarea exacta a dimensiunii este de 193 cm pentru inaltime, 70 cm pentru latime si de 69 cm pentru adancime.

Citeste si despre Beko RDNE535E20DZM

Pentru o imagine si mai completa a ceea ce inseamna volumul net pentru stocarea de alimente sau produse vor putea fi folosite si elementele interioare. Pentru frigiderul acestui model Beko RDNE535K20ZX veti avea 4 rafturi din sticla, veti avea 4 rafturi pe usa, un compartiment pentru fructe si legume dar si un support pentru sticle in timp ce la congelator veti avea doua compartimente.

Cum trebuie sa aveti in vedere si modul sau conditiile de pastrare nu doar spatiul veti putea sa va ajutati in aceasta directie de panoul de comanda digital si de afisajul LCD. Nici in ceea ce priveste partea de costuri aferente utilizarii nu veti avea prea multe problem pentru ca pretul de achizitie va ofera o tehnologie de racire de tip NeoFrost dar si caracteristici precum Sistemul antibacterian, compartimentul 0 grade sau tehnologia Everfresh+. Pentru latura de consum a acestui model cu doua usi ceea ce veti avea este un nivel mediu anual de 399 kWh si o pozitie in clasa A+ dar si o autonomie de pana la 15h fara curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Sunt multe lucruri ce pot fi private ca beneficii la un produs electrocasnic dar cele mai importante dintre acestea sunt cele de care aveti voi nevoie iar asta va ofera a acest model.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply