Hotpoint BCB 7525 AA

Nu aveti suficient spatiu in bucataria dumenvoastra pentru a aseza combina frigorifica si aveti nevoie de un model care sa se potriveasca in spatii mai reduse. Avem solutia. Este vorba despre o combina frigorifica incorporabila. Aceasta se va potrivi de minune acolo in locurile care necesita dimensiuni mai mici ale aparatului electrocasnic. De asemenea, aceasta va fi la fel ca o combina frigorifica, cu spatiu de stocare mare, un frigider si un congelator cu spatii interioare generroase. Astfel, va recomandam combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 7525 AA.(oferta de AZI aici)

Hotpoint BCB 7525 AA

Despre Hotpoint BCB 7525 AA

Pe de alta parte, daca aveti nevoie de o un aparat de racire unde sa puteti depozita o cantitate mare de alimente mare fara probleme, o combina frigorifica este produsul potrivit. Aceasta va va ajuta sa va bucurati de o pastrare in siguranta a alimentelor dumnevoastra.

Hotpoint BCB 7525 AA
Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 7525 AA, 290 l, H 185 cm, Clasa A+

Acest exemplar are o latime care este de 54 cm, si o inaltime de 185 cm.Exemplarul din gama Hotpoint este unul de tip ergonomic, silentios. De asemenea, stilul sau exterior este unul sofisticat, iar din punct de vedere tehnic da dovada de performante cat mai bune.

Despre Hotpoint BCB 7525 AA

Cum se prezinta combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 7525 AA din punct de vedere al saptiului interior si al consumului de curent electric?

Citeste si despre Whirlpool WTNF 81I X

In primul rand, despre spatiul de depozitare pe care il are acesta trebuie spus ca este unul de mare, acesta fiind de 290 l. Cu alte cuvinte putem spune faptul ca acesta nu isi pierde din performante, chiar daca vorbim despre un model incorporabil. Astfel, este vorba despre un model care are un spatiu destul de bun pentru o familie numeroasa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In al doilea rand, combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 7525 AA are un sistem de racire static. Despre sistemul de dezghetare pe care trebuie stiut ca este automat, un sistem de dezghetare des intalnit la multe dintre aparatele care racesc alimentele.

Rafturile pe care le detine frigiderul acestei combine frigorifice din gama Hotpoint sunt create din sticla, astfel ca avea un interior care va arata cat mai bine. Acest exemplar dispune de un congelator cu un sistem de dezghetare de tip manual.

Citeste si despre LG GBP20PZCFS

In al treilea rand, combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 7525 AA dispune de clasa de eficienta energetica clasa A+, aceasta clasa fiind destul de buna pentru o combina frigorifica, intrucat nu va consuma mult curent electric.

Desigur ca, acest model are si o cutie speciala pentru fructe si legume, un loc special pentru a fi asezate. De asemenea, aparatul dispune si de iluminare interiora, precum si de usi reversibile. Acestea pot fi mutate in functie de locul unde veti aseza produsul, astfel incat acesta sa poata avea o deschidere cat mai eficienta. Astfel, ca nu veti avea probleme din punct de vedere al asezarii sale si al utilizarii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 7525 AA este un model care se potriveste de minune celor care nu dispun de mult spatiu in bucatarie intrucat se poate incadra perfect in spatiile mai mici. Si nu trebuie sa platiti prea mult pentru a avea o astfel de combina frigorifica intrucat nu costa mult. Pretul sau este accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply