Midea HD-332RWEN.BI

Un aparat de conservare a alimentelor care va poate oferi rezultate de exceptie atunci cand vine vorba de depozitarea alimentelor este combina frigorifica. Iar daca este incorporabila va poate ajuta si mai mult. Tocami de aceea, va sugerm un astfel de moder: Combina frigorifica incorporabila Midea HD-332RWEN.BI.(oferta de AZI aici)

Midea HD-332RWEN.BI

Despre Midea HD-332RWEN.BI

Acest exemplar are culoarea albul, des intalnita la aparatele electrocasnice. Ca latime, aparatul masoara 54 cm. Adancimea sa este de 54.5 cm, iar ca inaltime masoara 178.5 cm. Despre greutatea aparatului este important de spus faptul ca este de 56.5 Kg.

Midea HD-332RWEN.BI
Combina frigorifica incorporabila Midea HD-332RWEN.BI, 241l, Clasa A+, Total No Frost, H 179 cm, Alb

Acest model este incorporabil, ceea ce inseamna ca va va oferi avantaje din punct de vedere estetic. Atunci cand aveti neveoie de mai mult spatiu in bucatarie sau cand aveti un aparat pe care vreti sa il integrat in spatii de dimensiuni reduse, un produs incorporabil este ceea ce aveti nevoie. Mai mult decat atat, acesta are un volum la fel de mare precum alte modele, astfel ca, acest lucru va va oferi numeroase avantaje. Acest exemplare are un disply cu touchscreen incorporat, ceea ce ofera usurinta in utilizare.

Despre Midea HD-332RWEN.BI

Combina frigorifica incorporabila Midea HD-332RWEN.BI – informatii tehnice

Citeste si despre Bosch KGN56AI30

Combina frigorifica incorporabila Midea HD-332RWEN.BI detine un sistem de racire de tip No Frost. Zilnic, consumul de energie al sau este de 0.778 kWh, acesta fiind unul cat se poate de scazut. Despre acest model mai trebuie spscificat si faptul ca are o clasa climatica buna, aceasta fiind de tip N-ST-T. De asemenea, tensiunea la alimentare a aparatului este de 220 V – 240 V.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Despre sistemul de racire al frigiderului acestei combine frigorifice trebuie spus ca este unul No Frost, acest sistem fiind unul modern cu numeroase avantaje pentru dumnevoastra. Un detaliu important de stiut despre combina frigorifica incorporabila Midea HD-332RWEN.BI este faptul ca are un consum reduse de curent electric. Iar acest lucru se va vedea atunci cand vor veni facturile la curent electric. Consumul sau redus este datorat clasei de eficienta energetica performanta de tip A+++. Ca nivel de zgomot, acest model atinge un volum de 41 Db.

Combina frigorifica incorporabila Midea HD-332RWEN.B dispune de un volum totatl de 241 l, despre care trebuie spus ca este unul destul de bun.

Citeste si despre Arctic AK60320NFEMT+

Compartimentul de legume & fructe este si el important pentru depozitarea acestora in siguranta. Privitor la capacitatea pe care o are frigiderul acestui exemplar trebuie spus ca este de 182 l. Despre depozitarea alimentelor trebuie precizat faptul ca se va realiza pe cele 3 rafturi pe care le are in interior si pe cele 3 de pe usile sale.

Din punct de vedere al capacitatii pe care o are congelatorul trebuie spus ca este unul destul de bun, acesta fiind de 59 l. Precum frigiderul, si acesta are tot 3 rafturi in interior. De asemenea, are o capacitate de inghet de 3.5 Kg/24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica incorporabila Midea HD-332RWEN.B este un model de ultima generatie prin prisma caractersticilor pe care le are acesta, sistemele de racire, faptul ca este un model ce se poate incorpora si alte trasaturi. Este un produs convenabil ca pret.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply