Zanussi ZRB36101XA

Va ganditi ce combina frigorifica sa cumparati pentru locuinta dumnevoastra? Aveti nevoie de sugestii intrucat vi se pare o destul de grea? Avem o propunere pentru dumneavoastra? Este vorba despre Combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA, un model performant. (oferta de AZI aici)

Zanussi ZRB36101XA

Despre Zanussi ZRB36101XA

Culoarea acestui model este gri. Dimensiunile sale sunt potrivite. Astfel, are o latime de 59.5 cm si o adancime de 64.7 cm. Inaltimea exemplarului este de 185 cm. Acest model detine si un cablu cu o lungime de 2.4 m. Greutatea pe care o are este de 63.1 Kg.

Zanussi ZRB36101XA
Combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA, 337 l, Clasa A+, H 185 cm, Inox antiamprenta

Combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA prezinta un sistem de racire static. Consumul anul al acesteia este de 304 kWh. Despre clasa climatica a acestuia trebuie spus ca este de SN-N-ST-T.

Despre Zanussi ZRB36101XA

Combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA – cateva informatii despre dotarile si trasaturile sale

Citeste si despre Bosch KSV36BI3P

Pe de o parte, rxemplarul din gama Zanussi are si tensiune la alimentare de 230 V. Fara curent, acest model detine o autonomie de 20 h, aceasta fiind destul de mare, ceea ce reprezinta un beneficiu. De asemenea, suprafata acestui produs este din inox antiamprenta, astfel ca va fi mai usor de curatat de urmele ce pot ramane atunci cand deschideti/inchideti aparatul. Combina frigorifica are si usi reversibile, acest lucru inseamnand ca pot di mutate in partea dreapta sau in partea stanga, in functie de preferinte sau de necesitati.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Despre consumul de curent electric trebuie spus ca va fi unul redus intrucat acest model detine clasa de eficienta energentica A+. Astfel, consumul optim de curent electric va va ajuta sa nu mai dati multi bani pe facturi. Produce un nivel de zgomot de 40 dB, astfel ca, o puteti aseza intr-un loc mai indepartat de cel unde mancati pentru a nu va deranja in timpul mesei.

Combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA are un volum net total de 329 l, acesta fiind un model destul de incapator. Volumul brut total este de 337 l. Modelul din gama Zanussi are si un compartiment pentru fructe si legume, pentru sticle si pentru oua, acestea fiind utile pentru o asezare organizata si sigura a alimentelor.

Citeste si despre Beko RCNA340K20XP

Frigiderul acestui model are un volum de 220 l, iar rafturile frigiderului sunt 3. Rafturile de pe usa frigiderului sunt tot 3. De asemenea, sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, iar rafturile sunt realizate din sticla. Congelatorul pe care il are acest model are un volum de 109 l. Compartimentele congelatorului sunt de 3, acestea fiind utile pentru a organiza alimentele cat mai bine. Despre dezghetarea acestuia trebuie spus ca este de tip manual, iar capacitatea de inghet este de 4 kg/24 h.

Combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA dispune de functiile: iluminare LED, precum si picioare ajustabile. Iluminarea LED este importanta intrucat va va ajuta sa vedeti mai bine unde sunt pozitionate alimentele in interior atunci cand este intuneric. Avand in vedere ca este de tip LED putem spune ca acest lucru va va ajuta sa economisiti curent electric.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA este modelul perfect pentru locuinta dumneavoastra, daca va aflati printre cei care au nevoie de un model spatios si modern. Pretul sau este potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply