Heinner HC-V336XA+

Va ganditi sa cumparati o combina frigorificacare sa aiba un congelator cu un volum mai mare intrucat vreti sa pastrati alimentele pe o perioada indelungata de timp? Avem o sugestie pentru dumnevoastra. Este vorba despre combina frigorifica Heinner HC-V336XA+.(oferta de AZI aici)

Heinner HC-V336XA+

Despre Heinner HC-V336XA+

Latimea de care beneficiaza acest dispozitiv este de 59.5 cm. Adancimea sa este de 65 cm, iar inaltimea pe care o masoara 186 cm. De precizat este si greutatea pe care o are, aceasta fiind de 67 Kg.

Heinner HC-V336XA+
Combina frigorifica Heinner HC-V336XA+, 336 l, Clasa A+, H 186 cm, Tehnologie Less Frost, Control mecanic cu termostat ajustabil, Argintiu

Combina frigorifica Heinner HC-V336XA+ are un sistem de racire modern de tip FrontLess. Anual, acest exemplar are un consum de 306 kWh. Tensiunea la alimentare de care dispune acesta este de 220 – 240 V, aceasta fiind destul de buna.

Despre Heinner HC-V336XA+

Ce caracteristici moderne prezinta combina frigorifica Heinner HC-V336XA+?

Citeste si despre AEG SKB58211AF

Usile pe care le are acest model din gama Heinner sunt reversibile, ceea ce inseamna ca acestea pot fi mutate in partea dreapta sau in stanga. Combina frigorifica Heinner HC-V336XA+ dispune de clasa A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In ceea ce priveste nivelul de zgomot pe care il produce aparatul trebuie spus ca este de 41 dB. Un aspect important de stiut despre acest model este referitor la volumul net total pe care il are, acesta fiind de 336 l ceea ce inseamna ca este vorba despre un exemplar incapator. Mai mult, compartimentul pentru fructe si legume al sau este exact util pentru a le aseza astfel incat sa fie pastrate cat mai in siguranta departe de mirosuri si tinute la o temperatura adecvata pentru acestea.

Despre accesoriile pe care le include modelul trebuie spus ca sunt suportul pentru oua, dar si tava pentru gheata. Despre culoarea pe care o are acesta trebuie spus ca este inoxul. De asemenea, acest model detine si un frigider cu un volum de 230 l, iar in interior dispune de 3 rafturi. Despre rafturile de pe usi trebuie specificat faptul ca sunt tot 3, acestea fiind utile pentru a aseza alimentele. Despre rafturile acestuia trebuie spus ca sunt create din sticla.

Citeste si despre Hotpoint E4DYAAXC

Combina frigorifica Heinner HC-V336XA+ prezinta un congelator care este prevazut cu un volum destul de mare, acesta fiind de 106 l. Astfel, putem preciza ca este vorba despre un model unde puteti aseza o cantitate destul de mare de alimente pentru a fi pastrate o perioada indelungata de timp. De asemenea, congelatorul detine si 3 compartimente unde puteti aseza alimentele, avand si o capacitate de inghet destul de mare, aceasta fiind de 4.5 kg/24 h.

Importante de stiut sunt si functiile pe care le are acest aparat. Este vorba despre functiil, precum: Lumina interioara LED, Control mecanic cu termostat reglabil, precum si Compartiment pentru fructe si legume cu control umiditate. Acestea sunt functii utile, care vor face ca alimentele sa fie pastrate in siguranta cat mai mult timp. Utilizati acest model si veti savura alimente cat mai proaspete

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Heinner HC-V336XA+ este un model cu multe trasaturi moderne, iar pretul sau este unul acceptabil. Despre exemplar mai trebuie spus ca este suficient de incapator si are multe rafturi unde sa puteti aseza alimentele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply