Miele KFN 29683 D OBSW

Acest model este de culoare neagra, iar latimea sa este de 60 cm. De asemenea, are si o adancime de 68.5 cm. Este un model inalt, acesta avand o dimensiune de 201 cm pentru aceasta latura. Lungime cablului pe care il are este de 2.2 m, iar greutate cantareste 96.4 Kg. (oferta de AZI aici)

Miele KFN 29683 D OBSW

Despre Miele KFN 29683 D OBSW

Combina frigorifica Miele KFN 29683 D OBSW are un compresor. De asemenea, include un sistem de racire de tip No Frost, acesta fiind modern si care va avea grija ca alimentele sa fie pastrate int-o stare cat mai buna fara sa fie inghetate.

Miele KFN 29683 D OBSW
Combina frigorifica Miele KFN 29683 D OBSW, 343 l, NoFrost, Clasa A+++, H 201 cm, Sticla neagra

In ceea ce priveste consumul anual de energie de care dispune acest model trebuie spus ca este de 186 kWh. Zilnic, acest exemplar are un consum de 0.507 kWh. Referitor la clasa climatica a acestui trebuie precizat ca este una destul de buna, aceasta fiind SN-T.

Despre Miele KFN 29683 D OBSW

Combina frigorifica Miele KFN 29683 D OBSW – despre partea tehnica a acestui model

Citeste si despre Hotpoint XH9 T2Z XOZH

Despre agentul de racire pe care il incorporeaza aceasta combina frigorifica trebuie spus ca este de R600a. Cat priveste tensiunea la alimentare a acestui model trebuie spus ca este de 220 V – 240 V. Fara curent electric, acest model are o autonomie destul de buna, aceasta fiind de 24 h.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Miele KFN 29683 D OBSW are un display de tip LCD si una dintre cele mai performante clase de eficienta energetica, Clasa energetica A+++. Aceasta clasa va garanta un consum de curent electric redus, iar acest lucru se va vedea atunci cand vor veni facturile. Veti da mai putini da pentru curentul electric, un mare atu pentru locuinta dumenvoastra.

Combina frigorifica Miele KFN 29683 D OBSW emite un nivel de zgomot de 37 dB. De asemenea, dispozitivul are un volum net total de 343 l, ceea ce inseamna ca veti avea suficient spatiu in interior. De specificat despre acest model este si faptul ca dispune de un compartiment special pentru fructe si legume, precum si unul pentru sticle unde le veti putea aseza astfel incat sa va bucurati de numeroase avantaje pe care le ofera acesta.

Citeste si despre Liebherr Premium CBNPbs 4858

Acest exemplar detine un frigider cu un interior de 242 l. Despre numarul rafturilor pe care le are acest frigide trebuie spus ca este de 5 realizate din sticla, acest lucru fiind un atu intrucat veti putea organiza alimentele mai bine. Despre rafturile pe care le au usile acestuia trebuie spus ca sunt in numar de 3. De asemenea, acesta include si un sistem de dezghetare de tip automat. Cat despre congelatorul de care dispune exemplarul este necesar de specificat faptul ca are 101 l. In ceea ce priveste compartimentele pe care le detine acesta trebuie spus ca sunt in numar de 3, iar dezghetare sa se produce automat. De asemenea, un mare plus al acestuia este faptul ca are o capacitate mare de inghet aceasta fiind de 16 kg/24 h.

Combina frigorifica Miele KFN 29683 D OBSW are urmatoarele functii importante: Eco, Super-racire, Holiday, Super-congelare, SoftClose, FlexiLight.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model este unul destul de bun. Caracteristicile Combina frigorifica Miele KFN 29683 D OBSW sunt unele destul de bune avand in vedere pretul pe care il are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply