Hotpoint XH9 T2Z XOZH

Sistem de racire inteligent, clasa economica buna, dimensiuni potrivite, prospetime pentru alimente, functii interesante – acestea sunt atributele combinei frigorifice Hotpoint XH9 T2Z XOZH, un model pe care utilizatorii o adora pur si simplu datorita atributelor pe care le ofera. (Doar acum la reducere)

Hotpoint XH9 T2Z XOZH

Despre Hotpoint XH9 T2Z XOZH

Din punct de vedere al designului, acest model frigorific Hotpoint XH9 T2Z XOZH inseamna o combina de culoare gri, nuanta inovatiei si a modernismului. Dimensiunile sunt clasice, fiind vorba de un produs care nu ocupa exagerat de mult spatiu.

Hotpoint XH9 T2Z XOZH
Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z XOZH, No Frost, 369 l, Clasa A++, H 200, Inox

Insa, vestile bune continua. Combina ofera utilizatorului mult mai mult decat atat. Si iata mai exact despre ce e vorba.

Despre Hotpoint XH9 T2Z XOZH

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z XOZH – faptul ca este economica nu o face mai putin eficienta

Citeste si despre Frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD

Intr-adevar, combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z XOZH face parte din clasa A++, ceea ce inseamna economisiri considerabile din punct de vedere al energiei. Aceasta consuma cu pana la 30% mai putin decat foarte multe modele situate in clasa A, in ciuda faptului ca ea vine cu sistem de tipul No Frost incorporat. Stiti probabil ca acest tip de sistem este foarte important pentru cei care isi doresc performanta de la combinele lor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Prospetimea alimentelor este determina de functia Day One/ 1. Stiti foarte bine cat de bine arata si cat de aromate sunt alimentele in ziua in care le-ai cumparat. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand vine vorba de fructe sau legume. Ei bine, ce ar fi daca aceste alimente s-ar pastra asa vreme indelungata? Este posibil acest lucru? Gratie noului model Hotpoint, echipat cu sistem No Frost, iata ca se poate.

Mai mult decat atat, toate alimentele sunt tinute la distanta de bacterii si microbi. Curentii de aer circula uniform, temperatura este constanta, nefiind nici prea rece, nici prea ridicata. Exceptie face sertarul special in care utilizatorul asaza carne sau peste proaspat. Acesta se afla situat in congelator si are temperaturi mai joase, pentru a fi in concordanta cu alimentele. Si desi temperaturile sunt scazute, nu se depune un strat de gheata peste ele, ci sunt tinute reci si atat.

Citeste si despre Daewoo FN-153 Alb

Daca tot am mentionat ideea de prospetime, trebuie sa spunem ca aceasta combina este capabila sa o mentina in acest fel pana la 14 zile. Astfel, dupa 2 saptamani, alimentele nu isi vor pierde proprietatile, ci vor fi la fel de gustoase si sanatoase.

Stratul de gheata care nu se mai asterne in compartimente sau pe alimente reprezinta un mare plus, deoarece utilizatorul poate uita de grija dezghetarii periodice a combinei, pentru ca aceasta sa nu se strice. In plus, filtrul anti-mirosuri, specific Hotpoint este un mare plus pentru cei care gatesc divers. Imaginati-va numai ce ar insemna ca aceste mirosuri sa se combine in frigider.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si pentru ca nu putem incheia prezentarea modelului Hotpoint XH9 T2Z XOZH fara sa vorbim de pret, va spunem ca acesta este bine stabilit. Combina sta excelent la acest capitol, avand in vedere sistemul No Frost de care da dovada. Practic, mare parte dintre utilizatori se indreapta catre acest sistem de functionare, gratie performantelor pe care le determina.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply