Hotpoint XH8 T2Z XOJZH

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2Z XOJZH se dovedeste un produs de familie. Aceasta are un design placut, dar in acelasi timp foarte practic. Ea este economica, dar include si foarte multe sertare, astfel incat niciunul dintre membrii familiei sa nu fie dezamagiti din cauza ca nu au loc suficient pentru a-si aseza alimentele. Drept urmare, ea este predusul pe care vi-l recomandam cu incredere in acest articol.(Doar acum la reducere)

Hotpoint XH8 T2Z XOJZH

Despre Hotpoint XH8 T2Z XOJZH

Referitor la design, combina vine cu dimensiuni bune, fapt care ajuta utilizatorul sa o aseze in orice parte a bucatariei doreste.

Hotpoint XH8 T2Z XOJZH
Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2Z XOJZH, Full No Frost, 340 l, Clasa A++, H 189, Inox

La capitolul sertare, vorbim de un suport pentru sticle, ceea ce este important pentru iubitorii de vin. Acestia nu mai trebuie sa-si cumpere un dispozitiv special pentru acest lucru. Insa asta nu este tot ce ofera produsul.

Despre Hotpoint XH8 T2Z XOJZH

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2Z XOJZH – afla de ce famiile o adora pur si simplu

Citeste si despre Bosch KGV36UW30

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2Z XOJZH este un model Full No Frost, fapt care impresioneaza utilizatorii. Aceast lucru inseamna ca ea este genul de produs care nu doar ca raceste alimentele, ci le si protejeaza impotriva depunerilor de gheata. Totodata, acest sistem contribuie la asigurarea prospetimii alimentelor. Vorbim in cazul combinei Hotpoint de fructe si legume pastrate pana la 2 saptamani. Acestea isi pastreaza aroma, culoarea, dar si gustul. Dincolo de asta, ele raman sanatoase, nu isi pierd proprietatile si nici nu se usuca.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Diferenta dintre Full No Frost si simplu No Frost este ca cel dintai este ca un fel de update al celui de-al doilea. In plus, acest lucru determina o buna activitate in interiorul combinei, indiferent de alimentele care sunt asezate in interior.

Una dintre functiile Hotpoint este „Day 1”. Aceasta este responsabila cu prospetimea. Ceea ce face ea este sa asigure prospetimea alimentelor, facandu-le sa-si pastreze atributele la fel ca in prima zi. Drept urmare, producatorii au creat si un sertar care este capabil de acest lucru. Acesta poarte denumirea de Crisper Box si contine spatiu suficient pentru verdeturile, fructele si legumele care se asaza de regula intr-un astfel de dispozitiv.

Citeste si despre Candy CRU 164E

Referitor la volum, in cazul acestui model este de 340 L. Iata, deci, o combina incapatoare, dar in acelasi timp capabila sa raceasca la inalta definitie. Fara microbi, bacterii sau mirosuri. Este exact ceea ce o familie ar putea avea nevoie. Inchipuiti-va numai ce inseamna sa deschideti combinei si sa simti prospetimea alimentelor.

Simbolul EcoTech, inscriptionat pe aceasta combina este un semn bun. El marcheaza aparatele care indeplinesc cele mai bune standarde in materie de economisire. Drept urmare, clasa A++ este justificata pentru modelul Hotpoint XH8 T2Z XOJZH si o face o combina interesanta pentru cei care vor sa economiseasca atunci cand vine vorba de electrocasnicele lor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model, un alt criteriu important pentru orice utilizator interesant de a cumpara produsul, este unul bun. Combina ofera libertate utilizatorului si vine cu trei trepte care pot fi usor setate, conform necesitatilor: SuperCool +, pentru cei care vor o racire rapida a alimentelor, Chill Mode pentru cei interesati de prospetime si Safe Defrost pentru cei care s-au saturat sa decongeleze alimente, in special in ceea ce priveste carnea.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply