Heinner HC-H273WA+

Daca va doriti o combina frigorifica gata sa raceasca bine alimentele, insa aveti un buget redus, va recomandam modelul Heinner HC-H273WA+, un produs cu trasaturi simple, insa capabila de a face fata provocarilor utilizatorului obisnuit. (Doar acum la reducere)

Heinner HC-H273WA+

Despre Heinner HC-H273WA+

Combina frigorifica Heinner HC-H273WA+ are dimensiuni potrivite: 55 cm latime, 58 cm adancime si 175,7 cm inaltime. Greutatea este mica, fiind de 55 kg. Acest lucru face ca aceasta combina sa poate fi foarte usor de transportat. Mai precis, ea poate fi ridicata si mutata.

Heinner HC-H273WA+
Combina frigorifica Heinner HC-H273WA+, 273 l, Clasa A+, H 175,7 cm, Alb

Culoarea acestuia model este alb. Insa, nu vorbim de alb imaculat, ci mai degraba de o tenta moderna de ivory.

Despre Heinner HC-H273WA+

Combina frigorifica Heinner HC-H273WA+ – o combina cu atribute simple si eficiente pentru utilizator

Citeste si despre Arctic AK60320MT

In cazul acestei combine, vorbim in primul rand de un produs destul de economic. Astfel, modelul marca Heinner face parte din clasa A+, ceea ce inseamna un consum de cel mult 310 kWh/ anual. Acesta nu este mare si nu va afecta pretul pe care trebuie sa-l platiti pentru facturile la energie electrica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Agentul de racire este de tipul R600a, ceea ce inseamna un atribut destul destul de comun in cazul combinelor. Ceea ce lipseste, insa, in cazul acesteia este sistemul No Frost. Acesta ar fi ajutat mai mult combina sa ofere performante ridicate in ceea ce priveste racirea alimentelor, fara a le ingheta. Iar utilizatorul nu ar mai fi pierdut timp pretios ocupandu-se de acest lucru. Totodata, sistemul No Frost este cel care se ocupa de mirosuri si bacterii, tinandu-le la distanta in ceea ce priveste alimentele. Si din pacate aceste minusuri se adauga la prezentarea combinei.

Clasa climatica este si ea un detaliu care influenteaza performanta dispozitivului. Astfel, acesta se poate adapta mediului nostru, gratie celor doua clase: N si ST. Autonomia fara curent este buna, aceasta fiind de aproape 16 h. Mai precis, vorbim de 15,8 h. Nivelul de zgomot al acestei combinei este de 42 dB. Nu este un nivel foarte mare, dar nici nu putem cataloga combina ca fiind silentioasa.

Citeste si despre Arctic AD6310MT++

Referitor la frigider, adica partea superioara a combinei, acesta este destul de generos din punct de vedere al spatiului. Vorbim mai precis de 205 L. Acesta include 3 rafturi si patru locuri libere pe usa pentru sticle, borcane si altele asemenea. Sistemul de dezghetare al acestuia este automat, fapt care ajuta mult utilzatorul sa faca fata provocarilor.

Rafturile din frigier sunt confectionate din sticla, ceea ce determina utilizatorul sa nu-si faca deloc griji in ceea ce priveste greutatea alimentelor pe care urmeaza sa le aseze in interior. Mai precis, acestea pot suporta pana la 25 de kg.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Congelatorul acestui model are o capacitate de inghet modesta, dar suficienta pentru 2-3 membrii. Vorbim mai exact de 3 kg/ 24 h. Numarul de compartimente al acestuia este de 3, iar volumul este de 68 L. Pretul nu este deloc mare, avand in vedere faptul ca o combina frigorifica precum Heinner HC-H273WA+ este un produs de calitate, cu o reputatie buna. Cu toate astea trebuie luat in considerare faptul ca lipseste sistemul No Frost.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply