Arctic AK60320MT

Combina frigorifica Arctic AK60320MT aduce dotari superioare la un pret impresionant de mic. Practic, cei care analizeaza produsul spun ca este incredibil cat poate oferi, avand in vedere faptul ca pretul perceput este destul de modest. Da, Artic nu cere utilizatorilor sai sa scoata din buzunar o avere pentru a se bucura de dotari de tipul No Frost, A+, Garden Fresh, Safety Glass si lista poate continua. (oferta de AZI aici)

Arctic AK60320MT

Despre Arctic AK60320MT

Poate nu va suna cunoscut nimic din cele mentionate aici, dar dati-ne voie sa vi le prezentam pe rand, pentru a intelege mai exact ce si cum. Dar mai intai, cateva precizari referitoare la design. Desi nu este uimitor, acesta isi face treaba bine, fiind potrivit locuintelor obisnuite. Combina nu este mare, ci isi gaseste loc chiar si in incaperile mai mici, asa cum sunt, de exemplu, bucatariile unei garsoniere obisnuite.

Arctic AK60320MT

Combina frigorifica Arctic AK60320MT+, 295 l, Clasa A+, H 185.3, Argintiu

Culoarea este si ea clasica, fiind vorba in acest caz de un gri inchis. Insa, va avertizam ca modelul nu include sistem anti-amprenta, ceeace inseamna ca trebuie sa fiti un pic atenti atunci cand curatati suprafata combinei. Desigur, acest lucru se poate realiza cu ajutorul unei lavete si cu putin detergent, fara a va fi teama ca aceasta se poate zgaria usor.

Despre Arctic AK60320MT

Combina frigorifica Arctic AK60320MT – inca o dovada ca Artic este bun in ceea ce face

Citeste si despre Beko RCNA400K20ZXP

Spre deosebire de combine situate in clasa A, modelul Arctic AK60320MT este o alegere superioara deoarece determina un consum cu pana la 24% mai mic. Acest lucru este cu atat mai important cu cat combinele, in general, se numara printre produsele care consuma destul de mult.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dintre dotarile acestui produs face parte si Fast Freeze XL Zone, adica un compartiment de dimensiuni mari al congelatorului care include atributul de congelare foarte rapida a alimentelor, in special a celor din carne. Indiferent de tipul de carne, aceste alimente sunt rapid congelate, fara a exista riscul ca ele sa se deterioreze. Vara, cand cresc temperaturile, o dotare precum Fast Freeze XL Zone este cu atat mai bine venita.

Insa asta nu este tot. In cazul acestei combine, vorbim si de un spatiu special creat pentru legume si fructe. El se numeste Garden Fresh si are rolul de a pastra in conditii foarte bune legumele si fructele. Acestea sunt mentinute proaspete si sanatoase, datorita atributului acestui produs de a seta perfect umiditatea si temperatura din interiorul comparimentului. Acest lucru se poate observa si in culoarea alimentelor.

Citeste si despre Beko DDEN517MWD+

Dincolo de asta, mirosurile neplacute sunt tinute si ele la distanta. Si apropo de lucruri neplacute, combina este destul de silentioasa, ea generand doar 42 db.

EcoBuzz este o alta dotare pe care gasim necesar sa o mentionam. Mai precis, este vorba de un sistem de avertizare sonora, care se activeaza automat in cazul in care utilizatorul lasa usa combinei deschisa mai mult de un minut. In felul acesta, consumul de energie este redus, iar alimentele nu intra in contact cu temperatura de mediu ceva mai ridicata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Rafturile produsului Arctic AK60320MT sunt confectionate in mare parte din sticla. Insa, nu vorbim de sticla obisnuita, ci de Safety Glass, capabila sa sustina simultan pana la 25 de kg de produse.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply