Electrolux EN3601MOX

Daca ar fi sa vorbim despre combine frigorifice eficiente, ar trebui sa incepem cu modelul Electrolux EN3601MOX, o combina care include sub carcasa sa gri inox atribute bune, functii economice si perfecte pentru racire. Dar nu o sa ne oprim aici. Sunt mult mai multe lucruri care trebuie detaliate in cazul acestui produs. (Doar acum la reducere)

Electrolux EN3601MOX

Despre Electrolux EN3601MOX

Dimensiunile acestui model sunt standard, fiind vorba de un produs cu un volum potrivit pentru familii: 337 L. De obicei, volumele de peste 300 de L sunt deosebit de impresionante pentru utilizatori.

Electrolux EN3601MOX
Combina frigorifica Electrolux EN3601MOX, 337 l, Clasa A++, H 185 cm, Inox antiamprenta

Si daca tot suntem la capitolul design, mentionam ca aceasta combina este dotata cu sistem anti-amprenta. Astfel, nu vor fi niciodata lasate urme neplacute pe suprafata sa. Iar in cazul in care intentionati sa curatati combina, lucru recomandat, va spunem ca puteti realiza acest lucru fara un efort exagerat. Este necesara doar folosirea produselor potrivite. Si, din fericire, exista din plin astfel de produse.

Despre Electrolux EN3601MOX

Combina frigorifica Electrolux EN3601MOX – as in producerea unor combine economice si eficiente

Citeste si despre Beko CN158230X

Cand vine vorba de combine, am putea spune ca utilizatorii cauta cei doi E: eficienta si economie. Este firesc ca in vremurile in care ne dorim ca rafturile frigiderelor noastre sa fie pline de alimente gustoase, sa cautam sa economisim in alta parte. Iar alegerea unei combine capabile de a face acest lucru este, intr-adevar un prim pas spre economisire. Tocmai de aceea, modelul Electrolux EN3601MOX este situat in clasa A++. Iar faptul ca este vorba de A++ si nu de A+ deja reprezinta un avantaj comparativ cu alte modele de pe piata care percep un pret asemanator cu Electrolux.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina da dovada de flexibilitate in ceea ce priveste pozitionarea alimentelor care au nevoie de racire. Mai precis, nu exista reguli clar impuse utilizatorului pentru a-si sorta produsele, ci acesta are libertate deplina in a face acest lucru. El trebuie doar sa gaseasca modul cel mai convenabil de aranjare al alimentelor, fiind in acelasi timp practic.

Exista, mai precis, doua sertare pentru alimente proaspete precum legumele, verdeturile si fructele. Mai mult decat atat aceste sertare se asigura ca prospetimea este mentinuta vreme mai indelungata. Gratie sistemului FrostLess care pune combina in functiune, vorbim de pana la 2 saptamani de prospetime. Desigur, conditia esentiala este ca alimentele sa fie si ele proaspete in ziua in care au fost cumparate.

Citeste si despre Hotpoint ENXTMH 19212 F

Suportul compact pentru sticle este o dotare pe care o veti gasi in cazul tuturor combinelor marca Electrolux. Acest suport face ca sticlele sa fie pozitionate ca un raft obisnuit si nu neaparat pe usa. Asadar, subliniem inca o data libertatea pe care utilizatorul o are prin alegerea acestui produs.

Iar daca va intrebati cum reuseste Electrolux EN3601MOX sa faca acest lucru… este simplu. Totul tine de reglarea curentilor de aer care sunt proiectati sa circule uniform si de umiditate, bineinteles.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este unul bine stabilit, fiind vorba de un raport corect din toate punctele de vedere. Autonomia fara curent a produsului este de 20 h, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji daca va confruntati cu probleme care vizeaza intreruperea de curent electric.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply