Hotpoint ENXTMH 19212 F

Tehnologia moderna si multiplele posibilitati pe care aceasta le confera ne surprinl de zilnic prin diferite aplicatii. Daca pana acum cativa ani, a alege un frigider nu era deloc complicat si depindea mai mult de pret si marca, in prezent, sunt numeroase caracteristici de care putem tine cont atunci cand trebuie sa cumparam unul nou. Pentru cei care isi doresc un frigider mare, spatios, cu multiple functii, capabil si foarte performant, exista modelul Hotpoint ENXTMH 19212 F.(vezi disponibilitatea)

Hotpoint ENXTMH 19212 F

Despre Hotpoint ENXTMH 19212 F

Este recomandat ca inainte de alegerea unui frigider sa stabiliti exact care sunt functiile de care aveti nevoie, cat de mare doriti sa fie, cat de important este pentru dumneavoastra spatiul destinat congelatorului etc. Un alt aspect important este bugetul. Orientati-va catre un frigider care sa aiba cel mai bun raport pret-calitate. Alegand modelul Hotpoint ENXTMH 19212 F, cu siguranta puteti fi siguri ca ati ales frigiderul perfect.

Hotpoint ENXTMH 19212 F

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTMH 19212 F, Full No Frost, 456 l, Clasa A+, H 190.5 cm, Alb

Acest frigider a fost conceput pentru a fi pe placul cat mai multor clienti. Un atu demn de remarcat este volumul net impresionant: 355 de litri destinati frigiderului si 101 litri pentru congelator. Va puteti bucura de spatiu generos atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Datorita acestui aspect, modelul acesta se preteaza excelent pentru familiile numeroase. Putem vorbi asadar despre un model incapator, spatios, bine compartimentat, cu 4 rafturi din sticla securizata si suporturi pe usa, care poate face fata cu brio si unui volum mare de alimente.

Despre Hotpoint ENXTMH 19212 F

Frigiderul potrivit pentru familiile numeroase

Citeste si despre Arctic O20+

Una din functiile cu care este dotat acest aparat frigorific este Hygiene Advance- aceasta functie va permite sa pastrati in conditii optime alimentele. Peretii interiori ai frigiderului sunt tratati cu ioni de argint, pentru a preveni formarea bacteriilor si a mucegaiului si pentru a asigura cel mai bun mediu pentru pastrarea alimentelor dumneavoastra.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Putini stiu ca modelul Hotpoint ENXTMH 19212 F are un compartiment special dedicat in frigider pentru crearea unei temperaturi de pastrare in jurul a zero grade Celsius- aceasta fiind temperatura potrivita pentru peste si carne si pentru ca alimentele delicate sa isi pastreze prospetimea. Food Care Zone 0 degree va va incanta de la prima utilizare.

Safe Defrost asigura decongelare sigura pentru alimentele dumneavoastra. Totodata, ajuta ca alimentele delicate sa se decongeleze usor si mentine mai bine proprietatile lor nutritive. Veti remarca o diferenta si atunci cand veti gati, deoarece acestea vor fi mai gustoase.

Citeste si despre Arctic ANK366NF+

Referitor la consum, este de asteptat ca datorita dimensiunilor si volumului mare, acest model sa consume mai mult fata de alte aparate tot marca Hotpoint, dar mai mici. Cu toate astea, modelul Hotpoint ENXTMH 19212 F este inclus in clasa de eficienta energetica A+, avand un consum anual de 390 kW.

La capitolul design, acest model poate fi considerat unul clasic, modern, care poate fi integrat cu usurinta in orice bucatarie. Nivelul de zgomot este unul scazut,daca ne gandim la dimensiunile aparatului frigorific- 40dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Hotpoint ENXTMH 19212 F poate constitui pentru multi cea mai buna alegere, tinand cont de functiile sale si de volumul generos. Renumele producatorului, calitatea produselor sale si tot mai multe cereri pe piata constituie motive importante pentru care puteti lua in considerarea achizitionarea acestui frigider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply