ELECTROLUX ENN2851AOW

Atunci cand vine vorba despre alegerea unui aparat de racire a alimentelor, lucrurile nu stau atat de simplu. Asta pentru ca este necesar sa va documentati cat mai bine referitor la dotarile acestuia si la caracteristicile. Este important ca alimentele sa fie pastrate la o temperatura cat mai buna, astfel incat nutrientii sa fie pastrati cat mai bine, iar dumnevoastra sa va bucurati de alimente sanatoase. Acest lucru este extrem de important, iar tehnologiile moderne ale aparatelor electrocasnice de racire a alimentelor reusesc sa faca acest lucru. Sa pastreze alimentele in conditiile corespunzatoare. Astfel, pentru a avea un astfel de aparat este necesar sa va documentati si sa acordati atentie caracteristicilor sale. Insa, pentru a va usura munca, va recomandam un model modern, acesta fiind: Combina frigorifica incorporabila ELECTROLUX ENN2851AOW.(Doar acum la reducere)

ELECTROLUX ENN2851AOW

Despre ELECTROLUX ENN2851AOW

Ca latime, acest model este destul de bun, aceasta fiind de 54 cm. Precizam despre inaltimea sa ca este una potrivita, aceasta fiind de 177.2 cm.

ELECTROLUX ENN2851AOW
Combina frigorifica incorporabila ELECTROLUX ENN2851AOW, 253 l, Clasa A+, H 178 cm

Combina frigorifica incorporabila ELECTROLUX ENN2851AOW este un exemplar care are o clasa climatica buna, aceasta fiind de SN – N – ST – T.

Despre ELECTROLUX ENN2851AOW

Combina frigorifica incorporabila ELECTROLUX ENN2851AOW – cateva informatii despre tehnologia acestuia si dotarile sale

Citeste si despre Gorenje ORB152CH

O caracteristica importanta a acestui model se refera la sistemul de dezghetare. Astfel, acest model are pentru frigiderul sau un sistem de dezghetare de tip automat, unul destul de bun. Rafturile de care dispune aparatul sunt realizate din sticla, acest lucru insemnand ca se vor curata usor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Despre acest exemplar este necesar de specificat faptul ca are o ventilatie de tip FreeStore. Aceasta va mentine temperatura interioara uniforma, astfel incat alimentele sa fie pastrate in conditii optime de umiditate. In ceea ce priveste iluminarea interioara trebuie spus ca acest model o are asigurata, aceasta fiind de tip LED. Aceasta va va ajuta sa va bucurati de vizibilitate in fiecare spatiu din frigider.

Mai mult decat atat, alimentele vor avea aroma si prospetimea pastrate cat mai mult timp, acest lucru fiind datorat tehnologiilor pe care le are acesta. Si asta nu este tot. Despre aparat trebuie spus ca prezinta flexibilitate si la nivelul rafturilor. Asta pentru acestea sunt reglabile si inovatoare. De asemenea, acesta se poate plasa in stanga sau in dreapta, ceea ce inseamna ca veti putea sa pozitionati alimentele cat mai bine.

Citeste si despre Whirlpool BSNF 8151 OX

Ca spatiu interior de depozitare, acest model sta destul de bine intrucat are un volum de 253 l, acesta fiind unul cat se poate de bun, ceea ce il face potrivit pentru o familie, fiind suficient spatiu pentru a depozita alimentele.

Un alt detaliu necesar de stiut despre Combina frigorifica incorporabila ELECTROLUX ENN2851AOW este acela ca nu va va deranja din punct de vedere al zgomotului emis intrucat aceasta are un nivel maxim de zgomot de doar 39 Db. Mai mult decat atat, este important de stiut si faptul ca frigiderului ii revine o capacitate neta de 192 l. Congelatorul va avea si el o capacitate destul de bun, aceasta fiind de 76.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica incorporabila ELECTROLUX ENN2851AOW reprezinta o alegere care merita facuta. Pretul sau este bun, isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply