Whirlpool BSNF 8151 OX

Cu alimentarea nu este deloc de glumit. Mai ales atunci cand ai copii sau nepoti. Astfel, pastrarea in bune condintii a alimentelor reprezinta o preocupare pentru foarte multi parinti. Pornind de la acest fapt, va recomandam sa investiti intr-o combina frigorifica eficienta. Este vorba de modelul Whirlpool BSNF 8151 OX. (ACUM la reducere)

Whirlpool BSNF 8151 OX

Despre Whirlpool BSNF 8151 OX

In primul rand, este vorba de un volum de 315 L, volum pe care il putem considera potrivit. Designul este clasic. Vorbim de o combina gri inox, cu forma paralelipipedica. Inaltumea este de 188,8 cm. Insa asta nu este tot. Aceasta combina se poate lauda cu dotari foarte bune, care reusesc sa surprinda placut utilizatorii.

Whirlpool BSNF 8151 OX

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8151 OX, 315 L, Clasa A+, Full No frost, H 188.8, Inox

In al doilea rand, trebuie sa precizam ca aspectul sau este practic. Astfel, ea permite o deschidere reversibila a usilor (si stanga si dreapta) si are in dotare rafturi confectionate din materiale de calitate, astfel incat sa poata sustine cu succes greutatea produselor.

Despre Whirlpool BSNF 8151 OX

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8151 OX – o prezentare interesanta a acestui produs

Citeste si despre Liebherr Premium KBgw 3864

Astfel, combina Whirlpool BSNF 8151 OX vine cu clasa de eficienta enegetica A+, fapt care inseamna importante economisiri. Insa, trebuie sa recunoastem faptul ca nu este cea mai economica de pe piata. Exista combine care fac parte din clasa A++ sau chiar A+++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Insa, un lucru demn de apreciat in cazul acestui dispozitiv este faptul ca el vine cu sistem de tipul Full No Frost. Acesta permite apelarea la cele mai bune conditii de racire a alimentelor, astfel incat acestea sa nu fie inghetate, ci doar racite. Astfel, este economisit timp pretios, deoarece nu trebuie sa asteptati ca alimentele sa se dezghete.

Fresh Control este un atribut care ajuta aceasta combina frigorifica sa se remarce. Astfel, ea vine cu senzoti inteligenti care reprezinta Al Saselea Simt – 6th Sense Fresh Control. Acestia mentin sub control nivelul de umiditate si confera o prospetime de durata pentru alimentele ceva mai sensibile precum fructele si legumele. Acestea isi pastreaza forma apetisanta, dar si gustul. Mentionam ca datorita acestei tehnologii, nici proprietatile alimentelor precum nutrienti sau vitaminele nu sunt afectate.

Citeste si despre Samsung RB31FSRNDSA

In cazul combinei frigorifice Whirlpool BSNF 8151 OX vorbim si de functia Supreme Frost care se activeaza atunci cand utilizatorul este determinat sa genereze un control total asupra combinei, astfel incat in acel compartiment, alimentele sa fie perfect racite, fara a fi congelate.

Totodata, vorbim in acest caz si de Space Management, atributul care permite utilizatorului sa mute rafturile combinei dupa bunul plac. Avem si un raft special conceput pentru sticle. Acesta include separator, astfel incat sticlele sa nu se ciocneasca intre ele si sa nu se sparga in timp ce sunt depozitate in frigider. Aceasta dotare este importanta, mai ales pentru iubitorii de vin.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Sistemul anti-amprenta reprezinta un mare plus pentru utilizatorul care tine la aspectul combinei sale si care isi doreste un produs cu o carcasa curata. Astfel, utilizatorul nu este nevoit sa o curete foarte des. Ventilatorul combinei Whirlpool BSNF 8151 OX se ocupa de distribuirea curentilor de aer rece in interior. Totodata, acest lucru inseamna faptul ca acesta combina nu permite curentilor de aer cald sa se instaleze si sa patrunda in interiorul produsului. Pretul este bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply