Samsung RB31FSRNDSA

Pentru a gati orice doriti si oricand doriti aveti cu siguranta nevoie de aportul si a unor electrocasnice de incredere si asta fie ca este vorba despre activitatea de gatit efectiv sau de coacere sau daca vorbim despre partea de ingrediente necesare. Daca vreti sa aveti mereu la dispozitie unele produse cu care sa gatiti sau pe care sa le gatiti o combina frigorifica Samsung RB31FSRNDSA poate fi ceea ce aveti nevoie.(cea mai buna oferta AICI)

Samsung RB31FSRNDSA

Despre Samsung RB31FSRNDSA

Poate folositi un frigorific si asta prin prisma utilizarii unui frigider cu doua insa o combina Samsung RB31FSRNDSA poate sa va puna la dispozitie atat un frigider cat si un congelator in care sa va asezati toate ingredientele necesare. Poate fi vorba si despre unele modele mult mai incapatoare insa pentru numeroase familii un astfel de model poate exact ce trebuie.

Samsung RB31FSRNDSA

Combina frigorifica Samsung RB31FSRNDSA, 310 l, NoFrost, Clasa A+, H 185 cm, Metal graphite

Nu doar cate alimente poate stoca conteaza la aceasta combina frigorifica ci si partea in care discutam despre ce inseamna conditiile de pastrare.

Despre Samsung RB31FSRNDSA

Conditi si eficienta din partea Samsung RB31FSRNDSA

Citeste si despre Beko HS23753

De si exista persoane care se ghideaza strict dupa ceea ce inseamna denumierea pe care un anumit electrocasnic o are nu tot timpul este suficient acest lucru pentru a vedea daca este ceea ce trebuie. Putem sa vedem in cazul acestui model Samsung RB31FSRNDSA o lista intreaga de caracteristici care sa o recomande fie ca sunt cele constructive sau cele functionale.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Cum aspectul sau designul este cel care se vede primul vom putea incepe de la nuanta de metal graphite a acestui model si care ii aduce acea tenta eleganta. La aspect se poate sesiza si forma supla si usor impunatoare in acelasi timp prin prisma faptului ca are o inaltime de 185 cm. O latime de 59.5 cm dar si o adancime de 66.8 cm.

Dincolo de aspectul exterior putem trece la cel interioar iar asta in prima faza prin posibilitatea de a utiliza sau de a avea la dispozitie un frigider cu un volum net de 212l sau poate un congelator al carui volum este de 98l. In detaliu aspectul interior mai poate conta si pentru faptul ca veti avea in frigider 4 rafturi din sticla securizata, un compartiment pentru fructe si legume dar si un numar de 4 rafturi pe usa.

Citeste si despre Sharp SJXG690MBK

Analiza detaliata a interiorului congelatorului va arata in prima faza cele 3 compartimente dar putem trece mai in amanunt si asta pentru ca veti avea o capacitate de congelare de 12 kg in 24h. Vorbim totusi despre o combina frigorifica Samsung RB31FSRNDSA moderna si asta se poate observa si prin prisma unor functii precum cea de racire rapida, a unei tehnologii No Frost, a uneia All Around Cooling sau prin prisma semnalizarii audio pentru cand usa ramane deschisa prea mult timp.

Caracteristici pozitive pentru acest model mai putem considera si partea de autonomie de pana la 20h sau faptul ca sistemul de usi este unul reversibil.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Toate elementele moderne insa se pot concluziona si prin partea de eficienta energetica a combinei frigorifice Samsung RB31FSRNDSA si asta prin pozitionarea sa in clasa de eficienta A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply