Beko HS23753

Peste, legume, fructe, carne, sticle? Aveti toate aceste alimente de depozitat, insa nu vreti sa ocupati inutil frigiderul sau combina frigorifica? Este perfect pentru ca avem o recomandare buna: alegeti sa investiti intelept intr-o lada frigorifica generoasa, asa cum este modelul Beko HS23753. (vezi reducerile de AZI)

Beko HS23753

Despre Beko HS23753

Beko HS23753 este tipul de lada frigorifica destul de generoasa ca spatiu. Nu mai putin de 350 L sunt pusi la dispozitia celor care vor sa isi conserve bine alimentele, indiferent ca este vorba de provizii care ar trebui facute peste iarna sau de realizarea unro stocuri pentru spatii comerciale.

Beko HS23753

Lada frigorifica Beko HS23753, 350 l, Clasa A++, Alb

Aceasta este o lada nu doar geeneroasa din punct de vedere al volumului, ci si din punct de vedere al celorlalte atribute, lucru pe care il vom evidentia in materialele urmatoare.

Despre Beko HS23753

Lada frigorifica Beko HS23753 – un produs cu atribute care pastreaza bine alimentele

Citeste si despre Beko GN162320X

Principala preocupare atunci cand vine vorba de acest produs este ca lada sa pastreze bine alimentele. Iar acest lucru nu se realizeaza la intamplare, ci respectand cateva principii privind prospetimea, eliminarea bacteriilor cu rol daunator, prevenirea mirosului de la alimente precum pestele sau carnea si lista poate continua.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Iar dat fiind faptul ca Beko nu este deloc un model de lada frigorifica modesta din punct de vedere al pretului care ar trebui perceput pentru achizitionarea sa, lada are drept responsabilitate indeplinirea tuturor conditiilor mentionate anterior. Asa ca mare atentie celor care intentioneaza sa faca astfel de achizitii.

Dincolo de acest lucru, modelul vine cu o clasa de eficienta energetica foarte buna: A++. Aceasta inseamna un consum deosebit de redus, comparativ cu alte lazi. De regula, cele mai multe astfel de dispozitive fac parte abin din clasa A+ sau chiar A simplu.

Citeste si despre Bosch KDN46AI22

Insa, asta nu este tot. Cand vorbim despre Beko HS23753, vorbim si despre alte atribute bune precum o iluminare interioara care se activeaza in cazul in care temperatura nu este cea optima in interiorul lazii. Acest lucru reprezinta un bun avertisment pentru utilizator. Totodata, aceasta avertizare luminoasa mai are un rol: ea anunta daca lada este setata pe modul congelare.

Dat fiind faptul ca spuneam anterior ca produsul vine cu un pret mare, trebuie sa amintim si alte aspecte legate de acesta care justifica banii pe care utilizatorul trebuie sa-i scoata din buzunar. Mai precis, in cazul acestei lazi vorbim de faptul ca ea poate face fata si in conditii extreme. Astfel, fluctuatiile de temperatura care pot aparea nu afecteaza in niciun caz buna functionare a produsului prezentat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un argument pentru acest pret este si dimensiunea compacta a produsului. Aceasta este de 155,2 cm latime x 86 cm inaltime x 72,5 cm adancinem. Culoarea este cea clasica si mentionata anterior: alb, in timp ce autonomia fara curent este de 67 de ore, ceea ce nu este deloc rau pentru un astfel de produs. Reeferitor la nivelul de zgomot, acesta este unul bun si este de 42 de db. Intr-adevar, nu va asteptati ca modelul de lada sa fie unul silentios. Nu, ci este mai degraba unul care se inscrie in tipare. Drept urmare, investitia este una justificata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply