Beko HM130520

Ati cumparat din greseala un frigider prea modest din punct de vedere al volumului si numarului de compartimente/ sertare? Atunci este timpul sa remediati rapid probleme, investind intr-o lada frigorifica precum Beko HM130520. Acest produs este unul care isi face treaba bine, venind cu un design compact. (vezi reducerile de AZI)

Beko HM130520

Despre Beko HM130520

Dimensiunea potrivita a lazii o face o alegere interesanta pentru cei care vor sa economiseasca spatiu in locuinta lor. Astfel, nu va asteptati la un dispozitiv care sa ocupe o bucatarie intreaga. Ba mai mult, datorita asemanarii produsului cu un cufar alb, puteti opta inclusiv pentru a asezarea sa in alta incapere.

Beko HM130520

Lada frigorifica Beko HM130520, 298 l, Clasa A+, H 86, Alba

Lada frigorifica Beko HM130520 sta bine nu doar la capitolul design practic pentru utilziatorii moderni, ci si la capitolul dotari, reusind sa satisfaca multe nevoi. Dar sa vedem cum stau lucrurile mai exact.

Despre Beko HM130520

Lada frigorifica Beko HM130520 – atuurile produsului prezentate succint

Citeste si despre Bosch KAD90VI20

Modelul de lada frigorifica face parte din clasa A+, ceea ce se traduce prin faptul ca este un produs destul de economic. Aceasta prezinta un consum deosebit de redus, ceea ce nu poate fi vazut decat ca un avantaj de catre utilizatori. In felul acesta lada nu va fi de vina pentru un consum mare de energie in locuinta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Dincolo de asta, ea include o functie inteligenta numita variostore. Aceasta este cea care permite ca lada sa fie folosita pe post de congelator orizontal, dar si precum compartiment ce include 0 grade. Totul depinde de nevoi. Unele produse au nevoie de o temperatura mai scazuta, in timp ce altele necesita una mai ridicata. De exemplu, pentru fructele si legumele cumparate din piata, care au nevoie de racire, dar nu si de inghetare, lada poate fi setata pe modul Fridge (Frigider/ racitor).

Acelasi lucru este valabil si pentru carnea proaspata ce urmeaza sa fie preparata imediat sau pentru bauturile calde, lipsite de savoare. Compartimentul 0 grade Celsius este ideal pentru peste si carne, pastrand alimentele in bune conditii vreme mai indelungata.

Citeste si despre Heinner HF-100A+

Folosind butonul Chiller, temperatura in aceasta lada poate cobori chiar pana la -20 de grade Celsius, ceea ce face ca mancarea sa fie pastrata in conditii excelente, fara a se deteriora in vreun fel. Dintre functiile bune ale produsului face parte si inchiderea de siguranta al carei rol este de a pastra ermetic alimentele pentru a nu se altera in vreun fel.

Nivelul de zgomot al lazii reprezinta si el un detaliu important, acesta fiind de 43 db. Este o lada destul de zgomotoasa, am putea spune, fiind recomandat un nivel sub 40 de db. Si pentru ca spuneam ca modelul Beko HM130520 este unul economic, trebuie sa precizam si faptul ca un consum anual in cazul sau este de 272 kWh. Clasa climatica a modelului este de tipul SN si respectiv T.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, aceasta lada este destul de scumpicica. Insa, avand in vedere proprietatea sa de a regla temperatura, este un pret potrivit. Nu toate lazile dau dovada de acest atribut bun. Asa ca pana la urma, pretul il putem numi potrivit. Si tot potrivite sunt si dimensiunile de 110 x 86 x 72,5 cm.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply