Bosch KAD90VI20

O alegere inspirata se poate referi la aproape orice domeniu si poate fi vorba despre alegerile pe care cineva le face in viata sau poate fi vorba despre aducerea unui element important in cadrul locuintei voastre.(Doar acum la reducere)

Bosch KAD90VI20

Despre Bosch KAD90VI20

Cei care sunt la etapa in care trebuie sa organizeze o bucatarie completa si perfect functionala alegerea unui model side by side Bosch KAD90VI20 poate fi considerata una inspirata. Acest lucru se datoreaza in primul rand datorita faptului ca disuctam despre un produs ce are in spate numerosi ani de perfectionare in domeniu dar care are si unele caracteristici mai mult decat moderne.

Bosch KAD90VI20

Side by side Bosch KAD90VI20, 533 l, Clasa A+, NoFrost, H 177 cm, Inox

Totusi fiind vorba despre un model side by side si bucataria in care urmeaza sa fie asezat trebuie sa aiba in vedere faptul ca spatiul necesar instalarii Bosch KAD90VI20 va fi putin mai generos.

Despre Bosch KAD90VI20

O alegere ideala

Citeste si despre Sharp SJXG690MBK

Chiar daca nu toata lumea are o locuinta foarte spatioasa cu siguranta cam toata lumea si-ar dori sa poata sa apeleze la utilizarea unui astfel de model Bosch KAD90VI20. Pe langa numele pe care il are sau numele producatorului trebuie avute in vedere si alte aspect si acestea tin inca de la partea de exterior unde inoxul este prezent si ofera eleganta sa specifica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Materialul din care este realizat este important atat ca si aspect dar si in ceea ce priveste partea de intretinere iar pentru Bosch KAD90VI20 acest lucru poate conta mai mult din punct de vedere al usilor intrucat este un model incorporabil. Mai aveti de vazut tot la usile pe care acest model le are si manerele verticale si robuste dar si ceea ce inseamna controlul functionarii acestuia prin intermediul unui panoul digital cu afisaj LCD.

In cazul in care discutam despre nevoia de racorire pe langa ceea ce inseamna aspect sau control functional al Bosch KAD90VI20 la exterior exista si un dozator de apa sau poate de gheata pana la urma ce prefer fiecare. Utilizarea dozatorului se poate face foarte usor cum la fel de usor poate fi si controlul intrucat de la panoul prezent veti putea sa setati ce temperatura doriti in cele doua compartimente dar si unele functii speciale.

Citeste si despre Daewoo FN-153

Cum un side by side este mult mai generos ca si gabarit trebuie vazuta si instalarea efectiva a Bosch KAD90VI20 iar asta prin prisma dimensiunii de 177 cm in inaltime, 72 cm in adancime sau 91 cm in latime. De la acest volum insa veti primi si ceea ce inseamna capacitatea de stocare a tuturor alimentelor pe care le doriti si veti avea un volum net total de 533l.

Impartirea sau utilizarea volumului tine si de faptul ca pentru frigider veti avea 370l iar pentru congelator un volum de 163l. La fel de importante sunt si elementele interioare ale acestui model si veti avea mai exact un numar de 4 rafturi din frigider, doua compartimente pentru congelator, un sistem de dezghetare automata pentru fiecare dar mai ales o tehnologie NoFrost si un consum de energie specific clasei A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un model modern poate fi in acelasi timp si un model de frigorific modern, elegant dar cel mai important pe langa acestea toate poate fi un model efficient.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply