Liebherr CBNbs 4815

Dintr-o bucatarie moderna nu trebuie sa lipseasca o combina frigorifica moderna. Iar pentru a cumpara modelul potrivit va expunem un exemplar care detine numeroase caracteristici demne de luat in considerare pentru locuinta dumneavoastra. Modelul care pastra alimentele in siguranta si care reprezinta o optiune de calitate este Combina frigorifica Liebherr CBNbs.(Doar acum la reducere)

Liebherr CBNbs 4815

Despre Liebherr CBNbs 4815

Latimea aparatului este de 60 cm, iar adancimea masoara 66.5 cm. Ca inaltime, aparatul are 201 cm, iar adancimea pe care include acesta este de 66.5 cm. Aceste dimensiuni sunt unele potrivite, insa, trebuie sa va ganditi ca are o inaltime ceva mai mare.

Liebherr CBNbs 4815
Combina frigorifica Liebherr CBNbs 4815, 343 l, Clasa A+++, No Frost, Touch control, H 201 cm, Negru

Un aparat de racire a alimentelor dispune astazi de multe trasaturi moderne. Culoarea acestui aparat este negrul, o optiune buna intrucat nu se va mai cunoaste orice urma atunci cand veti deschide usa.

Despre Liebherr CBNbs 4815

Combina frigorifica Liebherr CBNbs 4815 – importanta caracteristicilor tehnice

Citeste si despre Liebherr Confort CN 3915

Combina frigorifica Liebherr CBNbs 4815 are un sistem de racire a alimentelor modern de tip No Frost, ceea ce face ca alimentele sa fie pastrate in siguranta pentru o perioada cat mai lunga de timp. Acestea vor fi racite prin intermediul unui curent de aer rece, care le va raci pe toate in mod egal.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Liebherr CBNbs 4815 are un consum anual de energie de 186 kWh. Despre clasa climatica a acestui trebuie specificat faptul ca este SN-T. Usa se deschide spre parte dreapta.

Combina frigorifica Liebherr nu consuma mult curent electric intrucat acest model dispune de clasa energetica A+++, aceasta oferind un consum redus de curent electric. Astfel, veti plati mai putin pentru facturile la curentul electric, ceea ce reprezinta un atu. Ca nivel de zgomot pe care il produce, acesta este unul redus, fiind de 38 Db. Volumul net total pe care il are acest aparat este de 343 l, acesta fiind cel care va va permite sa va bucurati de un spatiu interior generos.

Citeste si despre Whirlpool WDNF 82D IX H

Referitor la rafturile pe care le detine acesta, trebuie spus ca sunt in numar de 3 realizate din sticla, iar volumul sau interior este de 242 l. Dezghetarea pe care o are acesta este de tip automat.

Avand un congelator cu un volum de 101 l, veti putea pastra destul de multe alimente. Are si 3 compartimente in dotare, iar dezghetarea sa este tot de tip automat. Drept capacitate de inghet a sa este de 16 Kg/24 h. Despre acest aparat de racire a alimentelor trebuie spus ca prezinta functiile: Iluminare, BioFresh-Plus, dar si No Frost. BioFresh este tehnologia care are grija ca alimentele sa fie pastrate proaspete cat mai mult timp. Acest lucru se intampla intrucat aparatul va asigura umiditatea corecta, iar alimentele isi vor pastra nutrientii cat mai mult timp, ceea ce este important pentru sanatatea dumneavoastra. DuoCooling este tehnologia moderna care se ocupa de racirea celor doa compartimente ale combinei frigorifice, fara ca aerul sa patrunda dintr-un compartiment in altul. Despre sertarele pe care le are acest model trebuie spus ca sunt realizate pe sine telescopice astfel incat sa poate fi usor de folosit.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Liebherr CBNbs 4815 reprezinta un exemplar care isi merita banii. Are un pretul potrivit si il recomandam.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply