Whirlpool WDNF 82D IX H

O combina frigorifica este de mare ajutor intr-o locuinta unde aveti dde pastrat multe alimente pe o perioada mai lunga de timp. Iar daca aceasta nu consuma mult curent, este si mai avantajos. Asadar, daca vreti un produs de depozitare a alimentelor care sa va ofere mai mult spatiu va putem recomanda un model de care sa va bucurati cat mai mult timp. Este vorba despre un exemplar modern si economic, acesta fiind combina frigorifica Whirlpool WDNF 82D IX H.(vezi oferta de AZI)

Whirlpool WDNF 82D IX H

Despre Whirlpool WDNF 82D IX H

Acesta dispune de o incastrare standard si mai are si un display tip touchscreen. In plus, deschiderea usii acestuia este spre partea dreapta. Despre culoarea sa mai trebuie precizat faptul ca este argintiul. Latimea pe care o masoara este de 60 cm. Este destul de incapator avand o adancime de 66 cm. Ca inaltime masoara 188.8 cm. Iar despre greutate trebuie spus ca este de 67 kg.

Whirlpool WDNF 82D IX H
Combina frigorifica Whirlpool WDNF 82D IX H, 319 l, NoFrost, Clasa A++, H 189 cm, Inox

In primul rand, despre acest model din gama Whirlpool trebuie spus ca functioneaza pe baza unui compresor. De asemenea, racirea alimentelor se realizeaza datorita sistemului de raicre modern de tip Full No Frost. Cu alte cuvinte, alimentele dumneavoastra vor fi pastrate in siguranta.

Despre Whirlpool WDNF 82D IX H

Combina frigorifica Whirlpool WDNF 82D IX H � cateva informatii utile despre produs

Citeste si despre Arctic AK54240+

Este necesar de precizat si faptul ca aceasta combina frigorifca include si un consum anual de energie de 244 kWh. In ceea ce priveste clasa climatica a acestui dispozitiv este important de stiut si faptul ca este de tip SN � T. Cat despre tensiunea la alimentare a acestuia trebuie spus ca este de 230 V.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Mai trebuie precizat si faptul ca acesta include si o clasa de eficienta energetica de tip A++, aceasta fiind o clasa datorita careia consumul de curent electrica va fi unul destul de scazut. In ceea ce priveste nivelul de zgomot emis de acest aparat trebuie spus ca este de 42 Db.

Cat despre volumul net total al acesteia trebuie spus ca este de 319 l, ceea ce inseamna ca este un produs incapator. Combina frigorifica Whirlpool WDNF 82D IX H detine un compartiment special pentru fructe si legume, aici putandu-le pastra proaspete cat mai mult timp. Cat despre volumul frigiderului trebuie spus ca este de 222 l, acesta fiind un volum destul de bun.

Citeste si despre Arctic AD6310MT++

Rafturile pe care le are acesta sunt in numar de 3, pentru interiorul sau, acestea fiind din sticla, iar cele de pe usi tot in numar de 3. Important de spus este faptul ca acest model are un sistem de dezghetare atuomat inclus pentru frigider, dar si pentru congelator.

Combina frigorifica Whirlpool WDNF 82D IX H are un congelator cu un volum de 98 l. Compartimentarea acestuia se realizeaza cu ajutorul a 3 rafturi. Capacitatea sa de inghet este de 4 kg/24 h. Senzorii inteligenti 6th Sense Fresh Control�sunt cei care mentin nivelul temperaturii cat mai mult timp si optim astfel incat sa

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, combina frigorifica Whirlpool WDNF 82D IX H este un produs bun de care aveti nevoie pentru a pastra cat mai multe alimente, pretul sau nefiind unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply