Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA

Achizitia unei combine frigorifice este importanta pentru cei care au nevoie de un spatiu cat mai generos pentru a depozita alimentele. Aceasta va poate fi de mare ajutor mai ales ca o astfel e combina frigorifica este impartita in frigider si in congelator. (vezi disponibilitatea)

Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA

Despre Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA

In congelator pot fi pastrate acele alimente de care aveti nevoie pentru o perioada indelungata de timp, iar frigiderul va va ajuta sa depozitati alimentele astfel incat sa va bucurati de un spatiu generos. Pentru cei care vor combina frigorifica moderna cu tehnologie precum Al 6 lea Simt va recomandam combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA.

Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA
Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA, 312 l, Clasa A+, 6th Sense Fresh Control, Full No Frost, Dozator apa, H 188.5 cm, Inox

Suprafata exemplarului este din inox, ceea ce este un mare plus, iar incastrarea este de tip standard. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA are o marime potrivita. Latimea sa este de 59.5 cm, o latime pe care o intalnim la multe modele. Adancimea masoara 66.3 cm. Are o inaltime de 188.8 cm si o greutate de 67 kg. Culoarea sa este griul.

Despre Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA – un aparat modern demn de luat in considerare pentru a fi achizitionat

Citeste si despre Heinner HF-250A+

Puterea acestei combine frigorifice este de 150 W. Are un compresor si un sistem de racire modern tip Full No Frost. Anual, consumul acesteia este de 307 kWh. Mai mult, clasa climatica a acestui model este de tip SN – T.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA are o autonomie fara curent de 22 h. Un aspect demn de luat in considerare referitor la usile sale este acela ca sunt reversibile ceea ce inseamna ca pot fi mutate dintr-o parte in alta. Racirea alimentelor se realizeaza cu ajutorul unui sistem modern de tip No Frost. Eficienta energetica a acestuia este de tip A+, ceea ce inseamna ca modelul este unul economic.

Ca nivel de zgomot produs de acesta trebuie spus ca este unul de 42 dB. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA are un volum net total de 312 l. Frigiderul pe care il detine exemplarul are si el un volum net de 218 l. Cele 4 rafturi din sticla ale frigiderului va vor ajuta sa va depozitati alimentele dupa cum va doriti. Dezghetarea acestuia se produce automat.

Citeste si despre Miele KFN 29132

Referitor la congelator trebuie spus ca beneficiaza de un volum net de 94 l, fiind suficient pentru a aseza o cantitate destul de buna de alimente. Capacitatea de inghet a acestuia este de 4 kg/24 h, fiind destul de buna. Importanta este si functia de inghetare rapida, precum si dozatorul de apa pe care le are acest model.

Acest model de combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA dispune de tehnologia Al 6lea Simt Fresh Control aceasta fiind utila pentru a garanta umiditatea de care are nevoie interiorul aparatului. Avand un dozator util de apa, veti avea la indemana mai multe

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA este exact ceea ce aveti nevoie pentru ca alimentele sa fie pastrate cat mai bine. De asemenea, important de spus este si faptul ca se potriveste de minune pentru o familie, iar pretul sau nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply