Miele KFN 29132

Industria combinelor frigorifice este deosebit de generoasa. Brenduri de renume, care mai de care mai generoase in dotari cauta sa ofere utilizatorului optiuni smart, care sa-l cucereasca nu doar vizual, ci si din punct de vedere rational. Astfel, o persoana care apreciaza dotarile practice ale unui lucru, va cauta intotdeauna sa gaseasca in combina pe care urmeaza sa o achizitioneze, un produs capabil de a raci bine alimentele, fara a le ingheta. Si in acelasi timp va cauta un produs economic. Iar un astfel de model este combina frigorifica Miele KFN 29132. (oferta de AZI aici)

Miele KFN 29132

Despre Miele KFN 29132

Miele KFN 29132 este tipul de combina care are culoarea inoxului, adica o nuanta situata intre alb si gri. Aceasta arata bine si, mai presus de toate, se potriveste cu celelalte dotari din bucatarie sau din incaperea in care este asezata. Si nici nu are cum sa fie altfel, deoarece este vorba de o nuanta simplu de asortat.

Miele KFN 29132
Combina frigorifica Miele KFN 29132, 338 l, NoFrost, Clasa A+++, Inox

Volumul modelului prezentat este si el bun si pune la dispozitia utilizatorului nu mai putin de 338 L. Noi zicem ca este un volum suficient pentru utilizatorii care cauta isi doresc si chiar pun accent pe optimizarea spatiului din interior.

Despre Miele KFN 29132

Combina frigorifica Miele KFN 29132 – o combina pe placul utilizatorului modern

Citeste si despre Daewoo FN-153

Sistemul de functionare al acestei combine este de tipul No Frost. Si sa intelegem ce face acesta mai exact. Prin intermediului sistemului No Frost, Miele KFN 29132 este genul de combina care permite racirea aliemntelor, dar fara a le ingheta. Cu alte cuvinte, ea nu depune asupra lor acel strat de gheata care ar face ca utilizatorul sa astepte, pana cand alimentele se dezgheata pentru ca apoi sa le poata folosi in bucatarie. Asadar, gata cu decongelarea.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de asta, in cazul acestei combine, vorbim si de o clasa deosebit de economica: A+++. Este, intr-adevar, cea mai economica de pe piata. Iar un rol important in realizarea acestui lucru il are tot sistemul No Frost.

Sistemul No Frost al combinei Miele KFN 29132 este completat de DuplexCool. Acesta determina o pastrare excelenta a articolelor, indiferent de natura acestora. Mai precis, DuplexCool, asa cum indica si denumirea sa, vine cu doua circuite de racire. Iar acestea nu se intersecteaza. Racirea din frigider este separata de cea din congelator. Asadar, utilizatorul care deschide mai des usa frigiderului, nu va afecta aliementele din congelator.

Citeste si despre Liebherr Confort DNml 48X13

Credeati ca asta este tot? Ei bine, nu. Miele KFN 29132 inseamna si DynaCool – un tip de racire modern si dinamic. Acesta determina un control deplin asupra umiditatii si temperaturii, astfel incat alimentele sa nu fie uscate, ci doar bine pastrate. Este vorba aici, in special, de fructe, legume, lactate si verdeturi. Aceste alimente sunt ceva mai sensibile, am putea spune noi.

Atributul ComfortClean este nelipsit in cazul combinei. Acesta are rolul de a ajuta utilizatorul atunci cand vine vorba de igienizare. Mai precis, rafturile combinei sunt detasabile si pot fi usor curatate, doar cu detergent lichid si un burete. Totodata, ele pot fi asezate fara probleme in masina de spalat vase.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului Miele KFN 29132 este mai mare. Este un pret care se apropie putin de cel al modelelor side by side, insa este firesc deoarece este vorba de o combina foarte smart.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply