Bosch KGF39SW45

O combina de culoare alba, usor de asortat, cu atribute smart si functii inovatoare, este exact ce are nevoie utilizatorul modern, nu credeti? Noi spunem ca da. Pentru ca statisticile si experienta ne-a invatat ca romanii sunt foarte pretentiosi atunci cand vine vorba de pastrarea alimentelor lor. Si pe buna dreptate. Avand in vedere cat de mult a crescut pretul produselor alimentare, este firesc sa ne dorim sa le pastram cat mai mult si cat mai bine. Drept urmare, avem nevoie de combina frigorifica Bosch KGF39SW45. Ea este genul de produs inteligent, care reuseste sa cucereasca si prin aspect, dar si prin dotari.(oferta de AZI aici)

Bosch KGF39SW45

Despre Bosch KGF39SW45

Si asa cum am mentionat anterior, aspectul combinei frigorifice Bosch KGF39SW45 este placut, deoare este vorba de un alb usor stralucitor. Un alb imaculat, am putea spune. Asadar, nu vom intampina deloc probleme in ceea ce priveste asortarea ei. Inaltimea este de 203 cm, ceea ce inseamna ca avem nevoie de un spatiu mai generos de depozitare.

Bosch KGF39SW45
Combina frigorifica Bosch KGF39SW45, 343 l, No Frost, H 203, Clasa A+++, Alb

Referitor la volumul modelului, nu putem spune decat ca aceasta se incadreaza in parametrii. El este de 343 L.

Despre Bosch KGF39SW45

Combina frigorifica Bosch KGF39SW45 – o supercombina pentru un superutilizator

Citeste si despre Daewoo RN-308RDQM

Da, pentru a-si dovedi utilitatea, supercombina Bosch KGF39SW45 are nevoie de un superutilizator. Adica o persoana care sa stie sa aprecieze sistemul sau No Frost. Pentru ca acesta este deosebit de important pentru utilizatori. Mai precis, No Frost nu ingheata alimentele, doar le raceste. Si le raceste bine. In plus, el nu permite formarea ghetii, deci utilizatorul nu are nevoie de timp de asteptare pentru a dezgheta modelul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de asta, No Frost lupta impotriva mirosurilor si bacteriilor ce ar putea aparea pe alimente. El se ocupa de indepartarea acestora, astfel incat utilizatorii sa se bucure de aliemnte proaspete. Mai precis, acest detaliu este cu atat mai important pentru utilizatorii care au obiceiul de a consuma fructe si legume.

No Frost influenteaza prospetimea alimentelor si le face sa-si pastreze gustul delicios, proprietatile care le fac o alegere sanatoasa, mirosul placut si imbietor. Ca sa nu mai vorbim de consum. Bosch KGF39SW45 consum destul de putin si face parte din clasa A+++. Iar asta datorita faptului ca are functii smart care influenteaza considerabil consumul.

Citeste si despre Electrolux EN3790MFX

Mai mult decat atat, utilizatorul trebuie sa stie faptul ca aceasta combina nu sta deloc rau nici la capitolul umiditate. Ea controleaza totul, astfel incat sa pastreze aspectul proaspat al mancarurilor. Asadar, adio condens sau alte probleme frecvente in cazul combinelor obisnuite.

Combina frigorifica Bosch KGF39SW45 dispune de sistem cu iluminare smart, pe baza de LED. Acest reprezinta un concept nou si bun in acelasi timp, deoarece nu consuma mult si nici nu incalzeste alimentele. El are doar rolul de a ajuta utilizatorul sa vada ce este in interior. Functia SuperCooling – adica cea recunoscuta pentru rapida racire a alimentelor, nu avea cum sa lipseasca dintre dotarile acestui produs. Si nici nu o face. Utilizatorul o poate activa doar printr-o simpla apasare de buton.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Probabil va intrebati cat costa combina Bosch KGF39SW45. Si asa cum intuiti, probabil, pretul este mai mare. Ea necesita economii sau un efort financiar din partea celului care si-o doreste in bucatarie. Insa, noi zicem ca merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply