Daewoo RN-308RDQM

In fiecare incapere din locuinta exista anumite elemente centrale de exemplu pentru sufragerie poate fi televizorul iar pentru bucatarie putem considera elementul frigorific. Pentru anumite persoane poate fi vorba despre cuptor sau aragaz dar cum nu toata lumea gateste prin procesare termica un produs Daewoo RN-308RDQM poate fi elementul central.(ACUM la reducere)

Daewoo RN-308RDQM

Despre Daewoo RN-308RDQM

O combina frigorifica poate fi vazuta ca si importanta si in cadrul unui sediu de firma iar asta pentru a pune la rece mancarea pe care o aduceti de acasa pentru pauza de masa. In fiecare caz putem sa vedem o combina frigorifica Daewoo RN-308RDQM ca fiind si o varianta pentru inlocuirea unui frigider.

Daewoo RN-308RDQM
Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQM, 305 l, Clasa A+, No Frost, Dispenser apa, H 187 cm, Silver

Destinatia pe care o poate avea acest model tine de fiecare persoana si de fiecare caz in parte insa poate fi o destinatie care sa se axeze pe toate caracteristicile pe care le prezinta.

Despre Daewoo RN-308RDQM

Descrierea Daewoo RN-308RDQM

Citeste si despre Arctic AD70410+

Putem sa pornin in analiza acestui model de la partea de aspect pe care il are si care poate fi considerat elegant datorita aspectului sau, datorita rpezentei inoxului dar si a finisajelor reusite. Avem totusi si un model modern nu doar elegant iar asta prin prisma prezentei a unui dispecer de apa ceea ce in zilele calde poate parea ca fiind cea mai buna investitie si cea mai importanta caracteristica detinuta de Daewoo RN-308RDQM.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Mai sunt totusi de vazut si alte caracteristici ale acestui model iar dincolo de aspect trebuie sa vedem si utilizarea efectiva sau pastrarea in siguranta a unor alimente. Pentru asta trebuie poate sa privim la ceea ce inseamna utilizarea unui volum de 305l insa este un volum compus din frigiderul de 221l si congelatorul de 84l.

Prezenta acestui volum o sa o putem vedea si prin prisma gabaritului detinut de aceasta combina si a caracteristicilor sale constructive. Puteti astfel sa va formati o idee si despre ce inseamna asezarea Daewoo RN-308RDQM in locul potrivit iar ca si valori exact avem inaltimea de 187 cm, latimea de 59.5 cm si adancimea de 65 cm. Pozitionarea pentru anumite modele era conditionata si de ceea ce insemna deschiderea usilor si care pentru acest model este standard spre dreapta insa puteti profita de faptul ca usile sunt unele reversibile.

Citeste si despre Daewoo RN-T425RNB

In spatele usilor trebuie sa vedem si ce inseamna fiecare compartiment in parte si avem congelatorul care pe langa volum inseamna si prezenta a 3 comaprtimente pe care sa le utilizati. Pentru frigider veti avea disponibile 4 rafturi din sticla, 3 rafturi pe usa, un compartiment pentru fructe si legume dar pentru ambele compartimente aveti cate un sistem de dezghetare automata.

In utilizare o sa mai participe si elemente precum sistemul Multi Airflow sau tehnologiile Perfect No Frost, Cycle balacing sau Crystal LED si asta pe langa tehnologia de tip No Frost iar linistea locuintei va fi legata de nivelul de zgomot de maxim 45dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Chiar daca este situata la urma partea de analiza privind consumul de energie nu inseamna ca nu este la fel de importanta ca celelalte caracteristici. Aveti pentru acest caz prezenta unui nivel care pozitioneaza Daewoo RN-308RDQM in clasa de eficienta energetica A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply