Daewoo RN-T425RNB

Daewoo reuseste intot deauna sa-si impresioneze utilizatorii, adica pe cei care aleg produsele lor electrocasnice datorita a trei atribute bune: designul diferit, de regula fiind vorba de modele care mizeaza pe eleganta si stil, dimensiunile practice si functiile bune. Acestea din urma cauta mereu sa satisfaca la maximum nevoile utilizatorilor obisnuiti. Iar printre dispozitivele intotdeauana capabile de a face acest lucru se numara si modelul frigorific Daewoo RN-T425RNB, adica produsul pe care ne-am propus sa-l analizam. (Doar acum la reducere)

Daewoo RN-T425RNB

Despre Daewoo RN-T425RNB

Cand vine vorba de aspectul acestei combine,am putea incepe cu nuanta neobisnuita: negru, simbolul elegantei. Majoritatea combinelor frigorifice sunt albe sau gri inox. Insa, producatorii modelului Daewoo RN-T425RNB au vrut ceva aparte, ceva diferit. Dimensiunile nu sunt speciale, insa ceea ce trebuie sa retineti este ca designul produsului face ca el sa fie adaptat mai multor tipuri de bucatarii: de la cele vintage, pana la cele cu adevarat moderne.

Daewoo RN-T425RNB
Combina frigorifica Daewoo RN-T425RNB, 332 l, Clasa A+, NoFrost, Sticla Neagra

Sistemul de functionare al combinei, adica cel care face ca aceasta sa merite sau nu banii, este No Frost. Expertii in electrocasnice sunt de parere ca in ziua de astazi, aproape ca nu mai este necesara achizitionarea unei combine care sa nu includa sistem de tipul No Frost. Acesta din urma este renumit pentru urmatoarele: faptul ca nu ingheata alimentele, ci doar le genereaza temperatura necesara pentru a fi pastrate proaspete, vreme mai indelungata, faptul ca nu permite aparitia unor mirosuri deranjante sau a unor produse care sa puna in pericol alimentele.

Despre Daewoo RN-T425RNB

Combina frigorifica Daewoo RN-T425RNB – model impresionant marca Daewoo

Citeste si despre Star-Light CCF-295AP

Mai mult decat atat, sistemul No Frost, mentionat in cazul acestei combine marca Daewoo nu usuca produsele, ci doar creeaza mediul propice pastrarii lor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Clasa de eficienta energetica a produsului este A+. Iar pentru a intelege cat de economica este combina, va spunem ca este vorba de facturi la energie electrica mult mai mici ca de obicei. Si totul se intampla, desi combinele sunt recunoscute pentru faptul ca el ar consuma destul de mult.

Un compartiment aparte in cazul acestui model este Big Dairy Pocket, pe care l-am putea numit buzunarul generos pentru lactate. Acesta permite suficient spatiu pentru stocarea unor astfel de produse si este usor de gestionat. Ba mai mult, lactatele nu se mai amesteca printre celelalte produse.

Citeste si despre Samsung RB31FERNDWW

Farmar’s Case este un alt compartiment special al combinei, destinat de aceasta data fructelor si legumelor. Acesta este foarte usor de gestionat si determina o temperatura constanta pentru ca produsele mentionate sa-si pastreze gustul si aspectul placut. Totodata, nivelul de umiditate este si el perfect optimizat.

Datorita compresorului digital, nivelul de zgomot in cazul acestui aparat este mult mai mic. Compresorul asigura in acelasi timp pE durata de functionare prelungita, ceea ce face ca utilizatorii sa fie inspirtati atunci cand fac o asemenea alegere. Oricum, combina Daewoo RN-T425RNB este genul de produs care va atrage absolut toate privirile celor care interactioneaza cu ea.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul nu este tocmai modest, ceea ce inseamna ca designul special al combinei cantareste ceva in stabilirea acestuia. Intr-un fel este firesc ca producatorii modelului frigorific Daewoo RN-T425RNB sa fi gandit astfel.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply