Samsung RB31FERNDWW

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDWW este una adesea intalnita in locuintele familiilor care vor confort si spatiu, de la produsele lor. Astfel, ea are in dotare un sistem de tipul No Frost. (vezi disponibilitatea)

Samsung RB31FERNDWW

Despre Samsung RB31FERNDWW

Acesta sta excelent la capitolul racirea alimentelor, fiind in acelasi timp capabil sa elimine mirosurile si sa tina la distanta bacteriile. In plus, gheata nu se formeaza pe alimente, ci doar ele sunt racite uniform.

Samsung RB31FERNDWW
Combina frigorifica Samsung RB31FERNDWW, 310 l, Clasa A+, No frost, H 185 cm, Alb

Volumul acestei combine este mare, ajungand la 310 L. Este vorba in acest caz de un volum net, desigur. Acesta ofera suficient spatiu pentru toti membrii.

Despre Samsung RB31FERNDWW

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDWW – optimizare deplina a spatiului din interior

Citeste si despre Side by side Heinner HSBS-520NFXWD+

Combina Samsung face parte din clasa de economie energetica A+. Acest lucru inseamna ca ea consuma destul de putin, fiind vorba de 299 kWh anual. Este clasa cel mai des intalnita in cazul modelelor de acest tip, insa nu putem nega ca exista si combine care ajunga la o economisire si mai mare, generand un consum anual sub 200 de kWh. Dar, de regula, acestea au dimensiuni mai mici.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Congelatorul acestui model se afla in partea de jos. El a fost proiectat inteligent, pentru a conferi spatiu suficient. Asa ca daca sunteti genul de persoana careia ii place sa stranga provizii de carne, legume si fructe congelate, porumb si altele asemenea, combina va ofera suficient spatiu pentru a face acest lucru.

Si apropo de spatii, exista in cazul modelului Samsung RB31FERNDWW, un compartiment special conceput pentru a mentine prospetimea fructelor si legumelor. Celelalte rafturi au si ele glisare, astfel incat utilizatorul sa ajunga fara probleme chiar si la alimentele asezate in spatele combinei. Si totul fara a se simti ca si cum trebuie sa treaca printr-o cursa cu obstacole. Mai mult, unele compartimente sunt complet detasabile, ceea ce permite ca ele sa fie scoase afara si curatate corespunzator.

Citeste si despre Sharp SJXG640MBE

Spatiul de pe usa combinei Samsung RB31FERNDWW a fost folosit la maximum, pentru a depozita tot felul de doze si sticle. Acest lucru inseamna ca intreaga familie se poate bucura de bauturi reci, pline de savoare.

In plus, compresorul sau include inversor digital al carui principal atribut este acela de a fi economic. Insa, el nu ajuta utilizatorul sa puna bani deoparte, dar confera si o garantie de pana la 10 ani. Combina este rezistenta si cauta sa treaca toate testele. Agentul de racire este si el de tipul R600a, ceea ce ii confera eficienta deplina.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In cazul in care are loc o pana de curent, combina poate rezista pana la 20 de ore, fara ca alimentele sa se strice in interiorul sau. Clasa sa climatica este de tipul SN-ST, ceea ce inseamna ca produsul face fata si atunci cand sunt temperaturi ridicate. Multe combine ajung sa dea gres vara, cand mercurul sare din termometre. Insa, nu este si cazul acestui produs. El a fost proiectat sa reziste, chiar si atunci cand usa sa este deschisa destul de des. Drept urmare, achizitia merita chiar si in cazul restaurantelor, cofetariilor sau cafenelelor. Pretul acestui model este bine stabilit, in raport cu toate dotarile de pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply