LG GBP20PZCFS

O combina frigorifica este o varianta destul de buna de pastrare a alimentelor. Pe langa faptul ca poate avea caracteristici bune, aceasta nu consuma mult si detine un spatiu mai mare. Un model bun este si Ccombina frigorifica LG GBP20PZCFS. (vezi disponibilitatea)

LG GBP20PZCFS

Despre LG GBP20PZCFS

Acest model este unul rezistent, avand suprafata realizata din inox. De asemenea, este prevazut cu usi reversibile, ceea ce este un mare avantaj. Despre culoarea pe care o are aceasta trebuie spus ca este de argintie. Latimea pe care o are exemplarul este de 59.5 cm, iar adancimea este de 65 cm. Privitor la inaltime trebuie spus ca este de 200 cm. Greutatea sa este si ea de 81 Kg, fiind ceva mai mare.

LG GBP20PZCFS
Combina frigorifica LG GBP20PZCFS, No Frost, Compresor Inverter, 343 Litri, Clasa A+++, Display Intern, H 200 cm, Argintiu

Acest model functioneaza pe baza unui compresor, iar sistemul sau de racire este unul modern, fiind de tip No Frost. Consumul anual de energie al acestui aparat este de 178 kWh, fiind unul destul de scazut.

Despre LG GBP20PZCFS

Combina frigorifica LG GBP20PZCFS – precizari si indicatii referitoare la partea tehnica

Citeste si despre Star-Light FTTM-113AP

Combina frigorifica LG GBP20PZCFS are o clasa climatica de tipul SN, T. In cee ce priveste agentul de racire pe care il are acesta, trebuie spus ca este R600a. Mai trebuie spus si faptul ca detine o autonomie fara curent electric de 16 h.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Acest model are un sistem de racire de tip No Frost atat pentru congelator, dar si pentru frigider. Clasa de eficienta energetica este de tip A+++. Acesta este unul dintre marile avantaje pe care le poate avea un astfel de model. Consumul de curent electric este unul dintre cele mai costisitoare, tocmai de aceea, acest model vine in ajutorul dumneavoastra si va ajuta sa nu mai consumati mult curent. 37 dB este valoare pe care o are nivelul de zgomot, nefiind una prea mare.

Combina frigorifica LG GBP20PZCFS are un volum net total de 343 l. Mai mult, acestuia ii revine si un volum total brut total de 375 l. Compartimentul pentru legume & fructe si cel pentru sticle sunt compartimentele speciale pe care le are acesta. Mai trebuie mentionat si suportul pentru oua al acestuia.

Citeste si despre Daewoo FRN-Q29FCVI

Congelatorul pe care il are acest model este de 93 l, fiind destul de generos din acest punct de vedere. Compartimentele sale sunt de 3, acestea fiind destul de bune intrucat va va ajuta sa . Mai include si o capacitate de inghet de 14 Kg/24 h.

Acest model are cateva functii care merita luate in calcul, precum termostatul reglabil, controlul temperaturi, dar si sistemul antibacterian. Despre tehnologiile pe care le are acesta trebuie mentionat faptul ca sunt: Smart Diagnosis, Fresh Converter, Fresh Balancer, dar si Nature Fresh. Acestea sunt cele care vor contribui la o mai buna functionare a aparatului, dar si la pastrarea alimentelor. Nature Fresh este cel care va pastra cat mai mult timp proaspete alimentele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, combina frigorifica LG GBP20PZCFS este un aparat de pastrare a alimentelor cu functii bune si moderne. Aceasta nu consuma nici mult curent electric si se potriveste de minune in bucatari avand in vedere design-ul pe care il include acesta. Despre pretul de achizitie trebuie spus ca este de unul crescut, dar se merita sa il aveti.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply