Heinner HC-H273BKA+

Culoarea negra, linii drepte, fine, interior generos – acestea sunt principalele atuuri ale unei combine menite sa-si faca treaba bine. Iar aceasta este reprezentata de Heinner HC-H273BKA+, un produs care nu are cum sa nu se remarce atunci cand cineva intra in bucatarie. (vezi disponibilitatea)

Heinner HC-H273BKA+

Despre Heinner HC-H273BKA+

Nuanta de negru ii confera o infatisare eleganta, desi principiul care predomina in cazul sau este simplitatea. In plus, compartimentele sunt si ele armonios distribuite, astfel incat utilizatorul sa aiba spatiu pentru toate. Vorbim de unul special creat pentru a pastra gustul si prospetimea fructelor, legumelor si verdeturilor. Exista unul si pentru elemente care se pot sparge usor, precum ouale. Tot din categoria dotari, amintim si usile reversibile care permit o deschidere optima a combinei. Aceasta se poate realiza in functie de preferinte si necesitati. Stanga sau dreapta.

Heinner HC-H273BKA+
Combina frigorifica Heinner HC-H273BKA+, 273 l, Clasa A+, H 175.7 cm, Negru

Referitor la volum, acesta este de 273 L. Vorbim de 205 L pentru frigider si nu mai putin de 68 de L pt congelator. Nu sunt dimensiuni mari, dar sunt suficiente pentru a-l ajuta pe utilizator sa-si faca treaba. Ce lipseste acestui model este sistemul No Frost. Combina nu il are din pacate in dotare.

Despre Heinner HC-H273BKA+

Combina frigorifica Heinner HC-H273BKA+ – un model cu o eleganta desavarsita

Citeste si despre Zanussi ZFC21400WA

Eleganta este data, asa cum am mentionat deja, de culoarea neagra. Dar asta nu este tot. Combina vine si cu alte atribute care o fac o alegere cat se poate de interesanta si moderna. Printre acestea se numara display-ul. Acesta ofera informatii utile referitoare la temperatura din interior, treapta de racire si altele asemenea.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In plus, combina inseamna si un consum de energie redus, astfel incat sa nu ruineze bugetul utilizatorului. Acesta este de 248 kWh, ceea ce, comparativ cu alte produse, este destul de putin. Multe combine, situate in aceeasi clasa, au un consum de aproape 300 Kwh.

Referitor la zgomot, nu putem spune ca acesta este mare, ci pur si simplu obisnuit. Combina de culoare neagra inseamna 46 de db, atunci cand ea se afla in functiune.

Citeste si despre Arctic O10+

Sistemul de dezghetare este mixt. Acest lucru inseamna ca el se realizeaza automat, in cazul frigiderului, ceea ce scuteste utilizatorul de efort, in timp ce in cazul congelatorului este nevoie de timp. Acesta este manual Drept urmare, modelul prezentat da dovada de diversitate si aici.

Trebuie sa vorbim si despre dimensiunile acestui model. Astfel, combina are 58 cm x 55 cmx 176 cm. Aceste dimensiuni o fac destul de potrivita. Acest lucru ajuta la integrarea produsului in bucatarie sau in orice alta incapere. Dincolo de asta, vorbim si de o combina pe care o puteti muta, in cazul in care va doriti acest lucru. Ea nu cantareste foarte mult.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Mai mult decat atat, ea are si un agent de racire de tipul R600a. Acesta actioneaza perfect si da dovada de rezistenta. Clasa climatica este de tipul N, St. Pretul este mic, ceea ce reprezinta un argument bun pentru a alege aceasta combina frigorifica. Numarul de rafturi este si el bine stabilit, fiind vorba de 3 compartimente pentru congelator si 4 pentru frigider. Acestea sunt suficiente pentru nevoile utilizatorului obisnuit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply