Bosch KGV39VL31S

Cautati o combina frigorifica pentru bucataria dumneavoastra? Noi va punem la dispozitie un model care indeplineste criteriile de achzitie, tocmai de aceea il sugeram. Acesta este combina frigorifica Bosch KGV39VL31S.(vezi disponibilitatea)

Bosch KGV39VL31S

Despre Bosch KGV39VL31S

Culoare de care dispune acest model este argintiul, ceea ce inseamna ca se potrivi destul de bine in locuinta dumneavoastra fara sa va ganditi prea mult la cromatica din interiorul bucatariei. Latimea sa este de 60 cm, fiind destul de buna. Mai are si o adancime de 65 cm. Fiind o combina frigorifica, inaltimea sa va fi una ceva mai mare, de 201 cm. Greutatea cantareste si ea 77 Kg.

Bosch KGV39VL31S
Combina frigorifica Bosch KGV39VL31S, 344 l, Clasa A++, H 201 cm, Argintiu

Despre aceasta combina frigorifica trebuie spus ca are o putere de 90 W. Are un compresor, precum si un consum anual de energie de 238 Kw/h. Despre clasa climatica trebuie precizat ca este de SN, T. Mai mult, are si o autonomie fara curent de 23 h, aceasta fiind destul de mare.

Despre Bosch KGV39VL31S

Combina frigorifica Bosch KGV39VL31S – importanta caracteristicilor tehnice netru pastrarea alimentelor.

Citeste si despre Miele K 28202SD

Incastrarea de care dispune acest model este una de tip standard. Mai mult, are si un display care este de tip LCD, acesta fiind unul destul de modern. Trebuie precizat si faptul ca acest model are usi reversibile, ceea ce inseamna ca se pot muta atat in stanga, cat si in dreapta. Astfel veti putea sa le asezati astfel incat sa va avantajeze din punct de vedere al spatiului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Bosch KGV39VL31S are o clasa de eficienta energetica de tip A+++. Aceasta estee un avantaj intrucat nu consuma mult curent electric. Dimpotriva, este unul cat se poate de redus, ceea ce este un mare plus. Nu veti mai da multi bani pe facturi, astfel ca va veti permite sa economisiti banii pentru alte scopuri.

Produce si un nivel de zgomot de 39 Db, fiind ceva mai redus fata de alte modele. Volumul net total de care dispune acesta este de 342 l. Mai mult, cel brut total este de 344 l. Astfel, putem spune ca se potriveste celor care au multe alimente de pastrat. Compartimentul pentru legume & fructe este cel care va pastra destul de bine acesta tip de alimente.

Citeste si despre Bosch KGF56PI40

Accesoriile pe care le are acesta sunt: suportul pentru oua, cel pentru sticle, precum si tava pentru gheata. Combina frigorifica Bosch KGV39VL31S dispune de un frigider cu un volum de 248 l. Rafturile sale sunt de 5, iar cele asezate pe usa sunt in numar de 4. Acestea sunt realizate din sticla, iar sistemul de dezghetare al acestuia este unul de tip automat.

Volumul net al congelatorului este de 94 l. Beneficiaza de 3 compartimente, care sunt destul de importante intrucat veti organiza alimentele. Compatimentul Big Box este nelipsit din componeneta sa. Capacitatea de inghet a acestuia este si ea de 7kg/ 24h. Functiile sale sunt cea de super congelare, precum si sistemul Low Frost.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, combina frigorifica Bosch KGV39VL31S este un produs de pastrare a alimentelor cat se poate de eficient. Asta pentru ca are o clasa de eficienta energetica buna, un frigider incapator, precum si un congelator la fel de bun. Pretul sau este destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply