Arctic AK60360MT+

Aveti nevoie de o comabina frigorifica pentru a pastra alimentele in siguranta si cat mai mult timp? Solutia este mai aproape de cat credeati. O gasiti in gama Arctic. Acesta este combina frigorifica Arctic AK60360MT+.(vezi disponibilitatea)

Arctic AK60360MT+

Despre Arctic AK60360MT+

Culoarea exemplarului din gama Arctic este destul de buna, aceasta fiind chiar argintiul. Latimea sa este de 59.5 cm, iar adancimea de 60 cm. Inaltimea pe care masoara acesta este de 201 cm. Fata de alte modele acesta are o greutate mai mica, aceasta fiind de 64 Kg.

Arctic AK60360MT+
Combina frigorifica Arctic AK60360MT+ , 334 l, Clasa A , H 201, Argintiu

Incastrarea acestuia este una de tip standard prezentand si usi reversibile. Acestea pot fi mutate, astfel incat sa puteti aseza aparatul acolo unde vreti. In ceea ce priveste consumul de curent electric, acesta sta destul de bine. Asta pentru ca apartine clasei de eficienta energetica de tip A+.

Despre Arctic AK60360MT+

Combina frigorifica Arctic AK60360MT+ : facilitati si alte trasaturi

Citeste si despre Bosch KGN56XL30

Acest model functioneaza pe baza un compresor. Are si un sistem de racire static, iar consumul anual energie este de 281 kWh. FAST FREEZE XL ZONE este acel compartimente al frigiderului care are dimensiuni mari si poate sa includa si functii diverse, precum cea de congelare rapida.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Clasa climatica este SN – ST, aceasta fiind cea care va va sugera unde sa asezati modelul. Nivelul de zgomot pe care il are acesta este de 42 Db. RAFTURILE de tip SAFETY GLASS sunt cele care va vor preveni de aparitia accidentelor. Asta pentru ca sunt realizate din sticla puternica, astfel incat sa sustina asa cum trebuie vasele cu alimente.

Volumul net total de care dispune aceasta combina frigorifica Arctic AK60360MT+ este de 334 l. In plus, volumul total brut este si el de 360 l. Compartimentul legume & fructe nu lipseste nici el din dotarea acestuia, astfel ca acestea vor avea un loc special pentru a fi pastrate. Acest model are si cateva accesorii demne de luat in calcul, precum suportul pentru oua, dar si tava pentru gheata. Fara curent electric, acest model are o autonomie de 18 h, fiind destul de buna.

Citeste si despre Indesit RAA 24N

Un aspect important de precizat este si volumul net al frigiderului, acesta fiind de 244 l. Numarul rafturilor frigiderului sunt de 4, ceea ce inseamna ca veti organiza alimentele dupa bunul plac. Sistemul de dezghetare pentru frigider este unul automat. Cele 5 rafturi de pe usa frigiderului sunt realizate din sticla securizata, ceea ce este un avantaj.

Combina frigorifica Arctic AK60360MT+ are si un congelator cu un volum net de 90 l. Pune la dispozitie 3 compartimente, precum si o capacitate de inght de 5 kg/24 h. Important de spus despre acest model este faptul ca are un sistem de dezghetare de tip manual, astfel ca il veti putea dezgheta oricand veti avea nevoie. Termostatul ajustabil este unul destul de important, intrucat veti putea regla temperatura cu care sa fie pastrate alimentele. Combina frigorifica Arctic AK60360MT+ are si o tehnologie de tip Eco Buzz, ceea ce inseamna ca include functie de semnalare audio pentru usa deschisa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, combina frigorifica Arctic AK60360MT+ este acel model care pastreaza alimentele in siguranta si care include un interior organizat cat mai bine, astfel incat sa le gasiti mai usor atunci cand le depozitati. Pretul sau este potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply