Arctic AK54270S+

Exista o multime de combine si dispozitive frigorifice din gama Artic pe piata electrocasnicelor romanesti, indiferent ca este vorba de magazinele online sau offline. Iar in acest material, am ales sa vorbim despre modelul Arctic AK54270S+, o combina care respecta tiparele unui produs clasic, fiind o alegere economica, din mai multe puncte de vedere. Dar sa o luam pe rand. (vezi oferta de AZI)

Arctic AK54270S+

Despre Arctic AK54270S+

Combina are culoarea argintie, fiind un model clasic, modern, inovativ. Usile sale sunt reversibile, pentru a sustine confortul utilizatorului modern. Ele se deschid fie in stanga, fie in dreapta, dupa cum se dovedeste necesar.

Arctic AK54270S+

Combina frigorifica Arctic AK54270S+, 262 l, Clasa A+, H 170.5 cm, Argintiu

Dimensiunile acestui model sunt de 170,5 cm (inaltimea) x 60 cm (adancimea) x 54 cm (latimea). Acestea fac ca produsul sa fie potrivit mai multor tipuri de bucatarii, chiar daca ele nu dispune de mult spatiu. Sau daca utilizatorul doreste sa aseze combina intr-o alta incapere, poate face acest lucru fara probleme.

Despre Arctic AK54270S+

Combina frigorifica Arctic AK54270S+ – necesara, utila, inteligenta

Citeste si despre Arctic ANK366NFS+

Clasa de eficienta, adica acea parte a combinei care face referire la consum, este A+. Anual, acest lucru se traduce prin 257 kWh consumati, ceea ce nu este loc mult. Sistemul de racire este static. Insa, dincolo de asta, combina are compartimente speciale pentru pastrat alimentele. Ne referim in primul rand la cel pentru legume si fructe, un sertar care nu usuca sau vestejeste aceste produse, ci dimpotriva, contribuie semnificativ la pastrarea lor in cele mai bune conditii, vreme mai indelungata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Nivelul de zgomot al produsului este de 40 Db, ceea ce nu este mult, dar nici putin. Putem afirma faptul ca modelul de combina este clasic, atunci cand vine vorba de zgomotul produs, fara a deranja prea tare utilizatorii sai. Si daca tot am mentionat zgomotul, trebuie sa vorbim putin si despre autonomia fara curent. Aceasta este buna, fiind echivalentul a 16 h.

Volumul total net este de 262 L, ceea ce face ca dispozitivul sa aiba suficient spatiu pentru mai multe tipuri de alimente, inclusiv pentru cele mai voluminoasa precum pepenele. Dintre accesorii, face parte si o taca pentru gheata, ideala mai ales in sezonul cald cand adoram sa consumam limonada, sucuri naturale de fructe si altele asemenea.

Citeste si despre Indesit LR9 S1Q F X

Exista si suport pentru oua, ceea ce reprezinta un mare plus, deoarece acestea alimente sunt destul de sensibile si se pot sparge usor. Ba mai mult, daca le lasati in clasicele cartoane, pot ocupa destul de mult. Termostatul este ajustabil, ceea ce inseamna ca temperatura poate fi oricand reglata dupa necesitati. Astfel, alimentele sunt pastrate in cea mai buna stare.

Exista si o zona speciala in care alimentele sunt racite rapide. Acesta face parte din congelator si face parte din Fast Freeze Zone. Dincolo de asta, rafturile sunt confectionate din sticla foarte rezistenta, ceea ce le permite o sustinere de pana la 25 de kg. In plus, ele se pot muta, in functie de inaltimea alimentelor. Sistemul de dezghetare, extrem de important pentru buna functionare a produsului, este automat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este ok stabilit, ceea ce inseamna ca producataorul ajuta utilizatorul sa se bucure de o asemenea combina, fara a a face eforturi financiare foarte mari.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply