Samsung RB31FERNDEF

Astazi ne concentram atentia asupra combinelor frigorifice Samsung. Acestea sunt cat se poate de eficiente, arata bine si isi fac treaba perfect. Iar dintre acestea am ales modelul Samsung RB31FERNDEF, o combina de tipul No Frost care raceste alimentele, fara a le ingheta. Eficient, nu?(oferta de AZI aici)

Samsung RB31FERNDEF

Despre Samsung RB31FERNDEF

Aceasta combina are o culoare speciala. Ea este crem. Altii considera ca produsul frigorific are culoarea untului. Insa, indiferent de optiune, ea arata bine. Este vorba de o combina cocheta, dar care mizeaza pe simplitate. Fara prea multe accesorii, fara prea multe detalii. Marginile sunt simple, drepte, ceea ce arata ca produl nu este doar clasic, ci si o alegere de incredere pentru cei care intentioneaza sa-l achizitioneze.

Samsung RB31FERNDEF
Combina frigorifica Samsung RB31FERNDEF, 310 l, Clasa A+, No Frost, H 185 cm, Bej

Referitor la design, sunt mult mai multe de precizat. Combina are un display LCD, fiind genul de produs care permite comenzi simple, intuitive. Nu este nevoie ca utilizatorul sa piarda timp pretios, ci el poate apela la ecranul LCD pentru a genera comenzi. Dimensiunile sunt de 59,5 cm x 66,8 cm x 185 cm.

Despre Samsung RB31FERNDEF

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDEF – Samsung are grija de alimentele tale

Citeste si despre Hansa FD 221.4

Clasa de eficienta energetica este buna. Vorbim in acest caz de A+, ceea ce inseamna economie. Mai precis, este vorba de 299 de kwh pe an. Acest consum a fost special conceput de producatori pentru ca modelul sa ajute utilizatorul sa se bucure de o experienta premium. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca agentul de racire este si el clasic si bun: R600a.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Autonomia fara curent este de 20 h, ceea ce nu este deloc putin. Nivelul de zgomot este redus, fiind de 39 db. Acesta este mai mic decat in cazul altor combine care depasesc lejer 40 db. Congelatorul are o capacitate de racire buna, aceasta fiind de 12 kg. Pana la urma, o familie obisnuita nu are nevoie de mai mult. Chiar si 12 kg sunt suficiente. Numarul de compartimente al acestuia este de 3, ceea ce permite o organizare buna pentru utilizatori.

Sistemul pe baza careia functioneaza produsul este de tipul No Frost. Acesta contribuie la economisirea de energie, fiind genul de produs care nu usuca alimentele. Ba dimpotriva. El are o lada special conceputa pentru fructe si legume, fiind genul de produs care ajuta la mentinerea prospetiimii, vreme mai indelungata.

Citeste si despre Beko GN163122X

Volumul este si el generos, fiind vorba de un volum net total de 310 L. Dincolo de asta, exista printre accesorii, o tava pentru gheata si un suport eficient pentru oua.

Si tot dintre dotari mai face parte o functie speciala: aceea care avetizeaza utilizatorul, atunci cand usa este lasata deschisa. Este vorba de un sonor care se opreste in momentul in care usa a fost inchisa. Iar acest lucru protejeaza combina de patrunderea aerului cald care nu face altceva decat sa strice alimentele. Acest lucru este cu atat mai important, cu cat este vorba de anotimpul fierbinte.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un detaliu care ii preocupa pe foarte multi cumparatori este pretul. Acesta este bine stabilit, fiind chiar o combina economica. De regula, pentru modelele Samsung este perceput un pret mai marisor. Insa, in acest caz, este vorba de o exceptie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply