Beko GN163122X

Utilitatea unui side by side intr-o bucatarie este incontestabila. Mai ales daca vorbim depre o bucatarie moderna suficient de spatios, dar si despre o familie numeroasa. Astfel, pentru a va bucura de un exemplar avantajos va indicam un model nou, acesta fiind side by side Beko GN163122X.(oferta de AZI aici)

Beko GN163122X

Despre Beko GN163122X

Side by side Beko beneficiaza de cularea inox. Latimea sa de 91 cm este potrivita daca face referire la capacitatea pe care o are. Adancimea acestuia este de 72 cm. De asemenea, inaltimea modelului este si ea de 179 cm.

Beko GN163122X

Side by Side Beko GN163122X, 558 l, NeoFrost, Clasa A+, H 179, Inox antiamprenta

Acest model de side by side are si touchscreen, ceea ce inseamna il veti utiliza mai usor. De specificat este faptul ca incorporeaza un inox anti amprenta, acesta fiind cel care va contribui la o curatare mai usoara. In plus, dozatorul sau de apa este si el util. In ceea ce priveste tipul incastrarii, trebuie spus ca este incorporabil.

Despre Beko GN163122X

Side by side Beko GN163122X – trasaturile domeniului tehnic

Citeste si despre Daewoo FN-153

Performanta sa din punct de vedere al clasei de eficienta energetica apartine clasei A+, ceea ce reprezinta un avantaj pentru ca se va economisi curent electric. Zgomotul pe care il emite acest model are un nivel de 43 dB. Side by side Beko GN163122X are un volum net total de 558 l, acesta fiind destul de mare. Detine functia Display Touch care va conferi numai avantaje din punct de vedere al utilizarii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Este dotata cu tehnologii moderne, precum Neo Frost si Active Fresh Blue Light. Acestea vor mentine alimentele proaspete, la o temperatura potrivita, fara sa acumuleze gheata. Despre Active Blue Fresh Light trebuie spus ca are rolul de a mentine efectul de fotosinteza cu ajutorul luminii albastre. Drept urmare, va avea o durata mai mare de conservare a alimentelor, mai exact, cu 30%.

Alt compartiment util al acestui frigider este cel care detine temperatura de Zero grade. Acesta este potrivit pentru alimentele proaspete, precum carnea sau pest. Mai are si functia de neutralizare a bacteriilor, acesta fiind cea care va proteja frigiderul.

Citeste si despre AEG SKB58211AF

Side by side Beko GN163122X are accesorii incluse, precum suportul pentru oua si pentru sticle, pe care veti putea sa le utilizati cat mai mult. Anual, energia consumata de acesta este de 485 kWh. Functionarea sa fara curent va mai dura in jur de 9 h. Caracteristica principala de care da dovada frigiderul este fatpul ca detine un volum net de 368 l. De asemenea, are un numar destul de mare de rafturi, care sunt realizate din sticla, acestea fiind de 9, atat pe usa, cat si cele din frigider.

Compartimentul special al acestui model din gama Beko este cel pentru pastrarea fructelor si a legumelor. Avand un congelator cu un volum de 190 l, veti putea sa depozitati o cantitate destul de mare de mancare si alimente, astfel incat sa o puteti pastra perioade mai lungi de timp. De asemenea, are 2 compartimente.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, side by side Beko GN163122X este un exemplar modern cu functii performante, de mare ajutor in bucatarie, avand un volum mare, astfel incat sa se bucure intrega familie de utilizarea sa. Pretul de achizitie putem preciza ca este crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply