Beko GN1630225

Daca nu v-ati hotarat inca spre ce tip de aparat frigorific sa va indreptati atunci cand faceti o achizitie, noi va sugeram un side by side. Acesta este incapator si modern si este tocmai bun pentru alimentele dumneavoastra. Un model bun pentru a pastra alimentele este side by side Beko GN1630225. (oferta de AZI aici)

Beko GN1630225

Despre Beko GN1630225

Carcasa acestui side by side este de culoare argintie, ceea ce este inseamna ca bucataria dumneavoastra se va bucura de un aspect inedit. De asemenea, latimea sa este de 91 cm, iar adancimea de 72 cm. Privitor la inaltime, aceasta este de 179 cm.

Beko GN1630225

Side by side Beko GN163022S, 558 l, Clasa A+, H 182, NeoFrost, Silver

Modelul side by side Beko are o suprafata care este realizata din inox antiamprenta, ceea ce reprezinta un avantaj, intrucat nu va prezenta urme ori de cate ori il veti utiliza. Acesta detine 2 usi. Despre display-ul sau trebuie spus ca are touchscreen, ceea ce il va face mai usor de utilizat.

Despre Beko GN1630225

Side by side Beko GN1630225 – dotari importante

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Necesar de spus este si faptul ca beneficiaza de sistem de racire pentru frigider de tip modern. Mai exact, este vorba despre sistemul de racire No Frost.Mai mult, un astfel de model are si o clasa de eficienta energetica moderna, datorita careia, consumul de curent electric va fi unul cat mai redus, aceasta fiind clasa A+.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Side by side Beko GN1630225 emite un nivel de zgomot de 43 dB. Fiind un side by side, acesta va avea un volum mai mare, cel de care dispune acest model fiind de 558 l. Functiile moderne ale acestuia sunt Active Fresh Blue Light, dar si NeoFrost Dual Cooling. De asemenea, are si functia Active odour filter, dar si Ion Guard. Mai mult, dispune si de Compartimentul de tip 0o C, ceea ce este un plus. Rafturi Safety Glass, iluminare coloana LED.

Semnalarea audio pentru usa deschisa este de mare utilitate intrucat usa nu va ramane deschisa mai mult decat este necesar. De asemenea, accesoriul de care dispune modelul este suportul pentru oua. Prezinta un compresor.

Citeste si despre Zanussi ZFC51400WA

Acestui model ii revine un consum anual de energie de 462 kWh. Agentul care se ocupa de racirea sa este de tip R600a. Alimentarea cu energie electrica va avea o tensiune de 220 V si 240 V. Fara curent, este necesar de mentionat faptul ca acesta are o autonomie fara curent de 9 h.

Frigiderul acestui model de side by side Beko GN1630225 are un volum de 368 l. Rafturile sale sunt in numar de 4, acestea fiind utile pentru a va depozita alimentele. Usile sale sunt si ele tot in numar de 4 si sunt realizate din sticla. In plus, acest model este prevazut si cu un compartiment util pentru fructe si legume. Referitor la acesta trebuie spus ca este unul util intrucat are un volum net de 190 l, ceea ce nu este putin pentru un congelator. De asemenea, compartimentele sale sunt de 7, astfel ca veti putea organiza carnea sau alte alimente, asa cum va doriti. Sistemul sau de dezghetare este tot automat si are o capacitate de inghet de 13 kg in 24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, side by side Beko GN1630225 reprezinta un model demn de achizitionat intrucat este dispus sa va ofere un spatiu cat mai mare si o modalitate de conservare a alimentelor cat mai buna. Pretul sau este

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply