Indesit RAA 24N

Un frigider ales in mod corespunzator poate sa ofere multe beneficii. Acestea se refera la cantitatea de alimente pe care o asezati, consumul, rafturile, dar si alte functii pe care ar trebui sa le aiba.(ACUM la reducere)

Indesit RAA 24N

Despre Indesit RAA 24N

Daca nu aveti nevoie de un model, care sa dispuna de un volum prea mare, puteti sa optati pentru un exemplar cu un volum in jur de 200 -220 l. Acesta este util si bun. Daca sunteti in dubii in vederea alegerii unui model, va putem face o sugestie, aceasta fiind chiar frigiderul cu 2 usi Indesit RAA 24N.

Indesit RAA 24N
Frigider cu 2 usi Indesit RAA 24N, 217 l, Clasa A+, H 140, Alb

In privinta design-ului trebuie spus ca este unul destul de modern, avand culoarea alb si 2 usi. Inaltimea pe care o are acest frigider din gama Indesit este de 140 cm. De asemenea, latimea acestuia este si ea de 55 cm, destul de potrivita. O caracteristica ce nu trebuie uitat este si adancimea, aceasta fiind de 60.06 cm.

Despre Indesit RAA 24N

Frigiderul cu 2 usi Indesit RAA 24N – importanta caracteristicilor tehnice

Citeste si despre Gorenje FH331Wl

Un detaliu important pe care trebuie sa il luati in calcul mereu este volumul pe care il are acesta. Astfel, trebuie spus faptul ca volumul net total al acestuia este de 217 l, fiind destul de bun. Acest model functioneaza pe baza unui sistem de racire static. De asemenea, frigiderul cu 2 usi Indesit RAA 24N incorporeaza un compresor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In ceea ce priveste volumul net al acestui exemplar, este necesar de spus faptul ca este de 180 l. Dezghetarea acestuia se produce in mod automat, fiind destul de usor de realizat. Este un frigider care detine 3 rafturi, unde se aseaza alimentele. Mai are si 2 compartimente speciale, respectiv cel pentru oua, dar si cel pentru fructe si legume. Accesoriile nu ii lipsesc, acesta avand o tava pentru gheata.

Frigiderul cu 2 usi Indesit RAA 24N este dotat cu un congelator al carui volum este de 37 l. Aceasta parte a aparatului are un sistem de racire tot automat. Are un singur compartiment unde sa puteti aseza carnea sau orice aliment de care aveti nevoie pe termen lung. In plus, capacitatea de inghet a acestuia este de 2 kg, fiind destul de buna.

Citeste si despre Arctic ANFB276S+

Pe de alta parte, termostatul reglabil este si el prezent la acest model, precum si functia de iluminare. Acesta emite un zgomot, al carui nivel este de 45 dB. Mai trebuie spus ca acest exemplar beneficiaza de clasa de eficienta energetica A+, cu ajutorul careia nu veti mai plati multi bani pe facturile la curentul electric intrucat consumul de curent va fi unul mai redus.

Util de stiut este si faptul ca acestui frigider din gama Indesit ii revine clasa climatica de tipul N – ST – T, fiind destul de buna. Concret, frigiderul cu 2 usi Indesit RAA 24N are un consum anual de energie de 228 kWh.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul cu 2 usi Indesit RAA 24N este un model avantajos din punct de vedere al spatiului, precum si al consumului de curent electric. Despre pretul de achizitie al acestuia trebuie spus ca este destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply